Libnet.ro
UNICEF

08:47

Nelu Tataru a anuntat cand se inchide o clasa si cand se inchide o scoala

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru a anuntat cand se inchide o clasa si cand se inchide o scoala

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, vede in deschiderea unitatilor scolare cel mai important moment al. continuă pe România Liberă

Vaccinul de coronavirus, in Romania: Nelu Tataru a anuntat cand vine prima transa

La aproximativ 24 de ore dupa ce dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirus a fost suspendata in timpul testelor finale, Nelu Tataru a venit cu o promisiune interesanta. in timp ce curentul.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-un platou dintat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca traversam o luna grea in ceea ce priveste situatia epidemiologica, pentru ca incepe scoala si avem si alegeri. Acesta a mai spus ca deocamdata suntem.

NELU TATARU: Am cerut managerilor spitalelor suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, la Pitesti, ca le-a cerut managerilor spitalelor suport sa reanalizeze situatia in contextul reducerii numarului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID, conform Agerpres.

Stare de alerta pentru romani de luni, in toata tara. Nelu Tataru a stabilit regulile

Noul an scolar incepe, iar autoritatile se asteapta la o explozie de cazuri noi, in plina stare de alerta, drept pentru care au fost stabilite noi reguli, valabile de luni si transmise de ministrul Nelu Tataru. Stare de alerta de luni. Ministrul Nelu Tataru: Anul scolar 2020-2021 incepe cu daca si cu parca, spun elevii .

NELU TATARU: Adeverinta de revenire in colectivitate se va prezenta si pe parcursul primei saptamani de scoala

Adeverinta de revenire in colectivitate care se elibereaza la inceputul fiecarui ciclu de studiu se va prezenta si pe parcursul primei saptamani de scoala, pentru a da posibilitatea medicilor de familie sa poata consulta si evalua toti copiii, a declarat astazi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Propunerea Ministerului Sanatatii este de prelungire a starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca traversam o luna grea in ceea ce priveste situatia epidemiologica, pentru ca incepe scoala si avem si alegeri, iar recomandarea sa este de a se prelungi.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am cerut managerilor de spitale suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat joi, la Ploiesti, ca le-a cerutmanagerilor de spitale suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru bolnavii cu patologie non-COVID,.

NELU TATARU: Propunerea Ministerului Sanatatii este de prelungire a starii de alerta

Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta, in contextul evolutiei actuale a pandemiei, a anuntat, joi, la Pitesti, ministrul Nelu Tataru, conform Agerpres.

Nelu Tataru a ajuns de rasul medicilor din Romania! Toti doctorii fac misto de el acum

Nelu Tataru, actualul Ministrul al Sanatatii, se afla intr-un moment dificil de imagine. Totul a plecat de la informatiile aparute in presa, referitoare la una din angajatele ministerului. Majoritatea Medicilor din Romania l-au cam luat in ras. Nelu Tataru a ajuns de rasul medicilor din Romania Romania anului 2020 nu s-a debarasat de angajarile unor .

Nelu Tataru: E posibil ca in decembrie sa vina prima transa de vaccinuri anti-COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri seara, ca prima transa de vaccinuri anti-COVID-19 ar putea ajunge in tara in luna decembrie, scrie Agerpres. Ministrul a fost intrebat despre faptul ca vaccinul a intrat intr-o pauza tehnologica. La una din firmele la care Comisia Europeana are contracte intr-adevar este intr-un studiu de faza 3, inseamna si pacienti sau subiecti cu comorbiditati si atunci orice incident opreste acel studiu, iar o echipa independenta evalueaza acel pacient. Asta este procedura. Ramane ca cele 300 de milioane de doze achizitionate de Comisia Europeana cu un posibil plus de inca 100 de milioane sa vina in decembrie, o prima transa de 30 de milioane, iar in primul trimestru al anului viitor sa putem beneficia de ele, a spus Nelu Tataru, la Digi 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )