Libnet.ro
UNICEF

22:30

Neoficial: Dan Petrescu ar fi fost dat afara de la Dinamo Moscova

Online Sport Online Sport,
Neoficial: Dan Petrescu ar fi fost dat afara de la Dinamo Moscova

Presa rusa anunta luni seara ca Dan Petrescu a fost demis de conducerea lui Dinamo Moscova si ca in cursul zilei de marti va fi anuntat numele noului antrenor. continuă pe Online Sport

Sefii lui Dinamo Moscova decid marti soarta lui Dan Petrescu

Infrangerea cu Anji Mahachkala a declansat un adevarat cutremur la conducerea clubului Dinamo Moscova, iar sefii echipei din capitala Rusiei se vor intalni marti pentru a decide soarta antrenorului Dan Petrescu.

Dan Petrescu dupa umilinta cu Anji: Jucatorii au evoluat sub potential

Dan Petrescu a suferit, duminica, cea mai categorica infrangere de cand se afla pe banca tehnica a echipei Dinamo Moscova, scor 0-4 in deplasare cu Anji Mahachkala.

Lui Dan Petrescu i se cere din nou demisia

Contestatarii lui Dan Petrescu au asteptat infrangerea suferita de Dinamo Moscova, duminica, in fata celor de la Anji Mahachkala, scor 0-4, pentru a-i cere demisia fostului international roman.

Infrangere severa pentru Dan Petrescu cu ultima clasata din Rusia

Dus rece pentru Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, care pierde contactul cu primele trei clasate din Rusia dupa infrangerea aspra suferita in deplasare cu Anji Mahachkala, lanterna rosie a clasamentului.

Lucrat sau blat? Ce-l asteapta pe Dan Petrescu dupa esecul cu Anji, 0-4

Dupa esecul surprinzator cu Anji, o echipa aproape retrogradata, scaunul lui Dan Petrescu se clatina. Marti va avea loc o sedinta in cadrul clubului moscovit in care se va discuta si eventuala demitere a antrenorului roman.

Bursucul, umilit in Rusia! A fost invins de ultima clasata cu 4-0. Rednic, demis!

Dan Petrescu a suferit o infrangere dureroasa, Dinamo Moscova fiind invinsa cu 4-0 in deplasarea de la Anji Mahacikala, lanterna rosie din Rusia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )