Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nereguli la cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala. Politistii au aplicat amenzi de 143.000 lei

B1 B1,
Nereguli la cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala. Politistii au aplicat amenzi de 143.000 lei

Desi Romania se afla inca in stare de alerta, fapt ce presupune mentinerea unor reguli si restrictii impuse pentru blocarea raspandirii COVID-19, mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din. continuă pe B1

ASSMB: La Spitalul Victor Babes din Capitala sunt internati 304 pacienti confirmati cu COVID-19, dintre care 6 la terapie intensiva

La Spitalul Victor Babes din Capitala sunt internati 304 pacienti confirmati cu COVID-19, dintre care 6 la terapie intensiva, in timp cela Spitalul Colentina sunt in prezent 77 de pacienti testati.

Spitalul Victor Babes din Capitala e plin si primeste zilnic grupuri de zeci de persoane cu COVID-19: Nici la inceput nu a fost asa Presiune mare si pe Institutul Matei Bals

Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes din Capitala e plin, a subliniat conf. univ. dr. Simin-Aysel Florescu, care a explicat ca zilnic vin grupuri de zeci de persoane depistate cu.

Iubita lui Ciro Castellano s-a rasturnat cu masina pe soseaua Nordului din Capitala

Un accident teribil a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe soseaua Nordului din Capitala. Iubita lui Ciro Castellano, s-a rasturnat cu un Porsche, dupa ce a intrat pe constrasens si a lovit un alt autoturism care a ricosat apoi in alte doua masini.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Nereguli la terasele si cluburile din Bucuresti. Amenzi de 143.000 de lei

Autoritatile au gasit nereguli la terasele, cluburile, barurile si restaurantele din Capitala, in cadrul unor verificari facute vineri. Activitatea unei firme a fost suspendata, iar alte 16 au fost amendate, pentru nerespectarea masurilor din starea de alerta.

Vesti bune de la Gabriela Firea! Ce se va intampla cu spitalele din Capitala?

Gabriela Firea a anuntat, pe o retea sociala, ca primul spital digitalizat din Bucuresti este Spitalul Clinic Colentina. Potrivit acesteia, digitalizarea va contribui la debirocratizare si va facilita accesul la informatii in timp real cu privire la gradul de ocupare a spitalelor, consumul de materiale sanitare, medicamente si starea de sanatate a pacientilor internati.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )