Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nervozitate la Moscova: Rogozin: Da, domnilor romani, va vom explica cine sunteti si ce credem despre voi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nervozitate la Moscova: Rogozin: Da, domnilor romani, va vom explica cine sunteti si ce credem despre voi

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin acuza in continuare Romania ca nu i-a permis sa treaca prin spatiul aerian, la cererea SUA. continuă pe Wall-Street Ro

Vicepremierul Rusiei CONTINUA ATACURILE la adresa Romaniei: Va vom explica cine sunteti si ce credem despre voi!

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin continua sirul de atacuri asupra Romaniei. Oficialul rus a postat un nou mesaj pe Twitter. Da, domnilor romani, in curand va vom explica cine sunteti si ce credem.

Dmitri Rogozin anunta ca serviciile secrete din Moldova i-au confiscat semnaturile transnistrenilor si ameninta Romania: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat din nou, sambata seara, un mesaj pe Twitter, dupa ce a revenit la Moscova la bordul unui avion de linie: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi. La aproape doua ore dupa acest mesaj, Rogozin - reprezentant al aripii dure de la Kremlin, sanctionat deja de UE - a revenit si a spus ca Nici nu se putea publicitate mai buna pentru referendumul poporului, facand trimitere la cererea Transnistriei de unire cu Rusia. El a postat si fotografii cu cutiile in care se afla semnaturile transnistrenilor care cer alipirea la Rusia, despre care a spus ca i-au fost confiscate de serviciile secrete din Republica Moldova, potrivit Itar Tass.

Dmitri Rogozin, pe Twitter: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi (FOTO)

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat un nou mesaj pe Twitter, sambata seara, dupa ce a revenit la Moscova la bordul unui avion de linie. De aceasta data, mesajul este adresat direct autoritatilor romane.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )