Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un neurolog din Germania, acuzat ca a premeditat uciderea a doua persoane, prin administrarea de dimetilmercur

Hotnews Hotnews,
 Un neurolog din Germania, acuzat ca a premeditat uciderea a doua persoane, prin administrarea de dimetilmercur

Un medic neurolog de la o clinica din Germania a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Capitalei sub acuzatia ca a premeditat uciderea a doua persoane, prin administrarea unei substante ce continea mercur. , informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, medicul Oviarobo Osagie Enabulele Hope este acuzat de doua infractiuni de contrabanda calificata, doua infractiuni de trafic de produse sau substante toxice si tentativa de omor calificat, cu premeditare si asupra a doua sau mai multor persoane. continuă pe Hotnews

Un medic neurolog din Germania a fost trimis in judecata in Romania, fiind acuzat de uciderea prin otravire a doua persoane

Un medic din Germania a devenit criminal in Romania. Specialistul neurolog, angajat al unei clinici germane, a fost arestat in tara noastra si este judecat pentru uciderea prin otravire a doua.

Medic acuzat ca a premeditat uciderea a doua persoane, prin administrarea unei substante cu mercur

Un medic neurolog de la o clinica din Germania a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Capitalei sub acuzatia ca a premeditat uciderea a doua persoane, prin administrarea unei substante ce continea mercur, scrie Agerpres.

VIDEO UPDATEBataie cu 200 de persoane in cel mai mare cimitir din Moscova, inclusiv cu arme de foc: Trei persoane au fost ucise, peste 20 sunt ranite

Trei persoane au fost ucise si peste 20 ranite intr-un conflict major ce a avut loc sambata in cel mai mare cimitir din Moscova, intr-un conflict pentru locuri de munca acolo, transmit agentiile rusesti de stiri, potrivit Reuters.

Soldatul roman ranit in Kandahar, vizitat de un ministru important, la spitalul din Germania. Cine l-a vizitat si ce i-a transmis inaltul oficial, militarului (FOTO)

Dupa atacul armat din Afganistan, in care 2 militari din Romania au fost ucisi de barbati imbracati in politisti afgani, un al treilea militar roman a ajuns la spital, fiind ranit.

Liviu Dragnea, despre excluderea lui Zgonea din PSD: intr-o saptamana, doua, o sa purcedem la revocare. Eu, sincer, nu stiu unde se termina Valeriu Zgonea si unde incepe Zorro sau Mihai Viteazu

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca Valeriu Zgonea va fi revocat de catre partidul sau in maximum doua sapatamani pe motiv ca acesta mergea foarte des la Cotroceni si a a avut ca scop.

Liviu Dragnea, despre excluderea lui Zgonea din PSD: intr-o saptamana, doua, o sa purcedem la revocare. Eu, sincer, nu stiu unde se termina Valeriu Zgonea si unde incepe Zorro sau Mihai Viteazu (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca Valeriu Zgonea va fi revocat de catre partidul sau in maximum doua sapatamani pe motiv ca acesta mergea foarte des la Cotroceni si a a avut ca scop.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )