Libnet.ro
UNICEF

08:17

New York: Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 68 au fost ranite dupa ce doua cladiri s-au prabusit

B1 B1,
New York: Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 68 au fost ranite dupa ce doua cladiri s-au prabusit

Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 68 au fost ranite dupa ce doua cladiri s-au prabusit, miercuri, la New York in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze, informeaza AFP. La peste 24 de ore. continuă pe B1

Patru morti si 63 de raniti, dupa ce doua cladiri s-au prabusit la New York.

Cel putin patru persoane au murit, iar 63 au fost ranite, dupa ce doua cladiri s-au prabusit miercuri dimineata la New York, relateaza AFP, conform Mediafax. Cladirile s-au daramat in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze, a precizat primarul New York-ului, Bill de Blasio. Peste 250 de pompieri au verificat verificat ruinele in urma prabusirii celor doua cladiri, unde se aflau 15 apartamente in cartierul locuit in majoritate de hispanici la East Harlem, la nord de .

New York: cel putin patru morti si 63 de raniti in urma prabusirii a doua cladiri

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte 63 au fost ranite, dupa ce doua cladiri s-au prabusit miercuri dimineata la New York in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze, relateaza AFP.

Explozia din New York. Sapte persoane au murit si 68 au fost ranite

Cel putin sapte persoane au murit si alte 68 au fost ranite, dupa ce doua cladiri s-au prabusit miercuri dimineata la New York in urma exploziei provocate de o scurgere de gaze. La peste 24 de ore de la explo.

VIDEO UPDATE New York: Doua cladiri s-au prabusit dupa o explozie provocata de o acumulare de gaze, cel putin doua persoane au murit

Doua imobile rezidentiale s-au prabusit in urma unei acumulari de gaze in New York, in cartierul East Harlem, accident in urma caruia si-au pierdut viata celor putin doua persoane, alte 18 fiind ranite, scrie AFP.

Bilant negru in urma exploziei de la New York. Patru oameni au murit, iar alti 63 sunt grav raniti

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte 63 au fost ranite, dupa ce doua cladiri s-au prabusit miercuri dimineata la New York in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze. Primarul New.

EXPLOZIE in New York. O cladire din Manhattan s-a PRABUSIT. 11 persoane ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce o cladire s-a prabusit in urma unei explozii ce a avut loc la New York. Conform primelor informatii, explozia a avut loc in Manhattan, unde echipele de salvare .

EXPLOZIE in New York. Doua cladiri din Manhattan s-au PRABUSIT. 11 persoane ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce doua cladiri s-au prabusit in urma unei explozii ce a avut loc la New York, relateaza CNN. Conform primelor informatii, explozia a avut loc in Manhattan, unde.

Doi morti si 20 de raniti in urma EXPLOZIEI din New York. O cladire din Manhattan s-a PRABUSIT

UPDATE - Doua persoane au murit si 20 au fost ranite dupa explozia din New York, arata cel mai recent bilant publicat de presa internationala. UPDATE - O persoana a murit si alte 16 au fost ranite in urm.

Panica in New York: doua cladiri s-au prabusit in Manhattan

Doua cladiri din New York s-au prabusit in urma unei explozii produse in cartierul East Harlem din Manhattan. Cauzele exploziei nu sunt inca stiute, iar autoritatile sustin ca exista cel putin 11 raniti, potrivit New York Daily News .

Explozie la o cladire din New York

Trecatorii care se aflau langa intersectia dintre Park Avenue si East 116 au auzit zgomotul puternic al unei explozii care s-a produs la o cladire din apropiere, zgomot urmat de prabusirea imobilului. Incidentul a ranit cel putin 11 oameni.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )