Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York Times scrie despre un oras din Romania. E de o frumusete rara. E unul din putinele locul cu adevarat medievale

Antena3 Antena3,
New York Times scrie despre un oras din Romania. E de o frumusete rara. E unul din putinele locul cu adevarat medievale

Oricate clipuri de prezentare, oricate pliante cu Romania s-ar imprastia in lume, tot locuitorii tarii sunt cei mai buni ambasadori in favoarea acestor locuri unice in lume. A vrut sa se convinga de asta si. continuă pe Antena3

New York Times: un american in Transilvania, indragostit de ciorba de burta si fascinat de Sighisoara

Chiar daca nu a dat peste zapada, asa cum spera atunci cand a plecat spre Transilvania, bloggerul Seth Kugel, un globetrotter afiliat publicatiei New York Times care scrie despre locurile vizitate de-a lungul si de-a latul lumii, a avut numai cuvinte de lauda la adresa zonei transformate de Bram Sotcker si a lui celebra povestire, Dracula, intr-un taram pe care multi straini inca il considera fictiune.

The New York Times elogiaza un festival de film romanesc.

Festivalul de Film Romanesc Making Waves: New Romanian Cinema este considerat o comoara a evenimentelor cinematografice din orasul american, alaturi de New York Film Festival, scriu jurnalistii de la The New York Times, potrivit Mediafax. Este destul de usor sa critici sau sa lauzi optiunile de organizare si eforturile de publicitate ale Film Society of Lincoln Center. ) Dar, apoi, exista comori anuale precum Film Comment Selects, Festivalul Making Waves: New Romanian Cinema si maretul .

Sighisoara, Brasov, Castelul Bran si ciorba de burta romaneasca, laudate in New York Times

Sighisoara, Brasov, Castelul Bran si ciorba de burta romaneasca au fost laudate intr-un articol publicat in New York Times. Jurnalistul Seth Kugel, afiliat publicatiei americane a vizitat recent tara.

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in resedinta sa din New York

Actorul american PhillipSeymour Hoffman a fost gasit mort in resedinta sa din New York, anunta WallStreet Journal. Politia dinNew York ancheteaza deja circumstantele mortii actorului, fara.

Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau din New York

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, au declarat reprezentanti ai politiei americane pentru Wall Street Journal, informeaza variety. com. Celebrul.

Autoritatile din New York au un nou inamic: lebedele care ataca oamenii

Lebedele, pasari admirate pentru frumusetea lor si protejate de regina Marii Britanii, au fost declarate inamic al locuitorilor din New York, iar autoritatile vor sa reduca populatia de lebede cu 2. 200 de specimene pana in 2025.

Belgradul interzice temporar intrarea in Serbia din Romania a vehiculelor de marfa de peste ...

Ministerul sarb al Transporturilor a interzis temporar, din cauza ninsorilor abundente, intrarea pe teritoriul sarb pe la punctele vamale cu Romania si Ungaria a vehiculelor de marfa care au masa totala de peste 3,5 tone, informeaza site-ul InSerbia. info. Interdictia va ramane in vigoare pana la imbunatatirea conditiilor meteo, probabil pana pe 3 februarie, precizeaza Ministerul sarb al Transporturilor. Autoritatile din Romania si Ungaria au fost anuntate despre aceasta interdictie. Politia .

in spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Multi dintre bolnavi duc mana catre buzunar

In spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Iar daca este, cu siguranta, coada e prea lunga. Asa ca pacientii duc mana catre buzunar. Se intampla si la Bucuresti, la Institutul Oncologic, cel mai mare.

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata, la Spitalul Judetean Suceava, in urma unui stop cardio-respirator.

i-Tour 2014 - un proiect care promoveaza 150 de partii din Romania

Astazi se va lansa, la Brasov, cea de-a patra editie a proiectului national de informare si promovare gratuita a partiilor de schi omologate din Romania i-Tour Schi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )