Libnet.ro
UNICEF

22:30

New York Times: Strategia pe termen lung a lui Obama fata de Rusia, un ecou al Razboiului Rece

Hotnews Hotnews,
 New York Times: Strategia pe termen lung a lui Obama fata de Rusia, un ecou al Razboiului Rece

Desi criza din Ucraina continua sa sfideze posibilitatea unei solutionari usoare, presedintele Obama si echipa sa de securitate nationala se uita dincolo de conflictul imediat pentru a crea o noua abordare pe termen lung pentru Rusia, care aplica o versiune actualizata a strategiei de izolare folosita in timpul Razboiului Rece, scrie New York Times. continuă pe Hotnews

New York Times a publicat un articol despre viata si scrierile Ninei Cassian

New York Times a publicat un amplu articol despre viata si scrierile Ninei Cassian, pe care o numeste cea care l-a ironizat pe Ceausescu. Scriitoarea a murit la New York, in apartamentul sau din Manhattan, .

Povestea clubului A.S.F. Fratia Bucuresti, devenit vedeta in The New York Times

Fratia Bucuresti este singurul club din Romania care functioneaza dupa principiile egalitatii si tolerantei. Pentru romanii de aici, varsta, rasa, etnia, dizabilitatile nu prezinta nicio piedica in calea afirmarii, iar singurul criteriu de selectie este talentul, scriu jurnalistii de la The New York Times, intr-un amplu material dedicat subiectului.

FOTOGALERIE Salonul Auto de la New York in imagini

Cu mai putine noutati importante decat la cele mai celebre saloanele auto din lume Geneva, Frankfurt si Paris Salonul Auto de la New York 18-27 aprilie) aduce insa cateva noutati importante. Este vorba despre debutul in premiera al unor concepte si modele precum Land Rover Discovery Vision Concept, BMW M4 Convertible, Corvette Z06, Infiniti Q70, MINI Countryman Facelift si Nissan Murano. Acestea, precum si alte noutati mai putin importante, in galeria foto de mai jos.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )