Libnet.ro
UNICEF

11:30

New Yorker: Si totusi, cat de nebun este Boris Johnson?

Hotnews Hotnews,
 New Yorker: Si totusi, cat de nebun este Boris Johnson?

Se prea poate ca Johnson sa fi fost un premier amuzant sau, in cel mai bun caz, unul inofensiv, daca tara ar fi fost stabila. Dar s-au dus vremurile acelea. Brexitul, pentru care si Johnson este partial raspunzator, a stabilit limitele politicii britanice din ultimii trei ani si, ca premier, el va consta ca aceasta este chiar mai claustrofobica si mai neiertatoare decat era pe vremea predecesoarei lui, potrivit New Yorker, citat de Rador. UE respinge drept inacceptabile conditiile puse de Boris Johnson si se pregateste de un divort fara acord. continuă pe Hotnews

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Cine este Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este noul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este viitorul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

VIDEO Boris Johnson s-a adresat Parlamentului: Iesirea din UE cu sau fara acord este prioritatea guvernului. Dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant- UPDATE

Cabinetul Boris Johnson s-a reunit joi in prima sedinta de la instalarea in Downing Street a noului lider al conservatorilor, la finalul careia premierul s-a adresat, pentru prima data, Camerei Comunelor. Noul premier a spus ca intregul sau guvern este angajat in misiunea de a parasi Uniunea Europeana la 31 octombrie sau chiar mai devreme, intr-un moment de o importanta istorica pentru Regatul Unit, cu sau fara acord. Johnson a mai declarat ca dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant, reinterpretand astfel formula cu care Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA Make America great again).

Este oficial! Boris Johnson, noul prim-ministru al Regatului Unit

Boris Johnson a fost desemnat oficial miercuri prim-ministru al Regatului Unit de regina Elisabeta a II-a, dupa ce politicianul britanic a venit la Palatul Buckingham la putin timp dupa ora locala 15. 00, relateaza.

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016.

Boris Johnson este noul sef al conservatorilor si va prelua carma Guvernului din Marea Britanie. Theresa May lasa in urma o mostenire grea si un Brexit cu final deschis

Boris Johnson a fost ales marti in postura de lider al conservatorilor din Marea Britanie, astfel ca miercuri va prelua sefia Guvernului din arhipelag, si are misiunea dificila de a-si duce la capat planul.

Viitorul premier al Marii Britanii, Boris Johnson, rusofil sau rusofob?

Noul prim-ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, a vorbit deseori despre Rusia in trecut. El si-a exprimat opinia in legatura cu rolul Rusiei in cazul Serghei Skripal, actiunile Rusiei in Siria si a afirmat la un moment dat ca este un rusofil dedicat.

Cine este magnatul rus prieten cu Boris Johnson

Un fost magnat rus al armelor care a avut legaturi la cele mai inalte niveluri ale Kremlinului este un donator important al Partidului Conservator aflat la carma Marii Britanii si se considera un prieten al lui Boris Johnson, cel care va deveni, astazi, noul premier al Regatului Unit.

Boris Johnson, succesorul favorit al Theresei May

Boris Johnson este marele favorit in cursa pentru pozitia de lider al Partidului Conservator si nou prim-ministru al Marii Britanii, iar rezultatele in acest sens sunt asteptate astazi, dupa votul ce s-a incheiat ieri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )