Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Boris Johnson s-a adresat Parlamentului: Iesirea din UE cu sau fara acord este prioritatea guvernului. Dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant- UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Boris Johnson s-a adresat Parlamentului: Iesirea din UE cu sau fara acord este prioritatea guvernului. Dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant- UPDATE

Cabinetul Boris Johnson s-a reunit joi in prima sedinta de la instalarea in Downing Street a noului lider al conservatorilor, la finalul careia premierul s-a adresat, pentru prima data, Camerei Comunelor. Noul premier a spus ca intregul sau guvern este angajat in misiunea de a parasi Uniunea Europeana la 31 octombrie sau chiar mai devreme, intr-un moment de o importanta istorica pentru Regatul Unit, cu sau fara acord. Johnson a mai declarat ca dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant, reinterpretand astfel formula cu care Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA Make America great again). continuă pe Hotnews

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson.

VIDEO Boris Johnson, campionul gafelor, la portile puterii

Luat in ras pentru numeroasele sale gafe si declaratii halucinante, Boris Johnson calca in sfarsit pe urmele idolului sau: Winston Churchill. A fost propulsat spre Downing Street 10 de ardoarea cu care a sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) si ar putea sa cada tocmai din cauza acestui dosar, unul destul de spinos si foarte neclar in prezent.

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016.

Boris Johnson a facut deja prima gafa din mandatul de premier al Marii Britanii. Ce i-a spus regina Angliei

La scurt timp de cand a fost numit premier al Marii Britanii, Boris Johnson a facut deja prima sa gafa. Presa straina il critica dur pe noul premier, sustinand ca acesta si-a inceput furtunos mandatul, dupa ce a schimbat 17 ministri in doar cinci ore de la preluarea functiei. Primele masuri luate de Boris Johnson, .

VIDEO Creierul campaniei Brexit ar putea fi consilierul premierului Boris Johnson. Dominic Cummings a fost acuzat ca practica tehnici ale propagandei sovietice

Omul care a conceput si a coordonat intreaga campanie agresiva pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, Dominic Cummings, va fi consilier al premierului Boris Johnson care spera astfel sa obtina un sprijin important pentru a gestiona Brexitul, potrivit unor surse citate de Reuters. Creierul campaniei Leave a fost acuzat de folosirea de tehnici de propaganda sovietica si de sfidarea Parlamentului care a demarat o ancheta in legatura cu manipularea votului din cadrul referendumului din 2016.

UE respinge drept inacceptabile conditiile puse de Boris Johnson si se pregateste de un divort fara acord

Uniunea Europeana a respins joi cererea noului premier britanic Boris Johnson de a negocia un nou acord pentru iesirea Regatului si, fara a inchide usa discutiilor, se pregateste pentru un divort fara acord, scrie AFP.

Boris Johnson mai face o victima: inca un om paraseste Guvernul britanic inainte ca Theresa May sa plece din Downing Street

Sir Alan Duncan, ministrul britanic de stat pentru Europa si Americi, a demisionat, luni, pe fondul preluarii sefiei guvernului de catre Boris Johnson, care a declarat ca sustine iesirea Regatului Unit din UE pe.

Incidente in timp ce Boris Johnson se ducea la Palatul Buckingam pentru a fi investit in functia de premier (VIDEO)

Miercuri, conservatorul Boris Johnson a fost numit in functia de premier al Regatului Unit, pe locul lasat vacant de Theresa May. Pe drumul spre Palatul Buckingam, insa, coloana oficiala in care se afla masina.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )