Libnet.ro
UNICEF

19:31

Nick Gordon ar fi batut-o pe Bobbi Kristina Brown inainte de a fi gasita fara semne vitale

B1 B1,
Nick Gordon ar fi batut-o pe Bobbi Kristina Brown inainte de a fi gasita fara semne vitale

Dezvaluiri socante in ancheta fiicei lui Whitney Houston. Bobby Kristina Brown ar avea urme pe corp care sugereaza ca sotul ei, Nick Gordon ar fi batut-o inainte ca aceasta sa fie descoperita fara semne. continuă pe B1

Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, aflata in stare grava, este anchetat de politistii americani

Politistii americani au demarat o investigatie in legatura cu evenimentele care au dus la descoperirea in stare de inconstienta, sambata trecuta, a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, iar iubitul acesteia, Nick Gordon, este considerat principalul suspect, potrivit tmz. com.

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, ar putea fi deconectata de la aparate

Fiica lui Whitney Houston s-ar putea afla in ultimele ore de viata, potrivit presei tabloide americane. Medicii i-ar fi spus lui Bobby Brown, tatal tinerei de 21 de ani ca e timpul sa o deconteze pe aceasta de la.

Zvonuri despre deconectarea fiicei lui Whitney Houston de la aparate. Bobby Brown: Nu pot sa o deconectez pe Bobbi Kristina. Dumnezeu o va salva

Rapperul Bobby Brown a negat zvonurile potrivit carora Bobbi Kristina Brown, fiica lui si a regretatei cantarete Whitney Houston, ar fi fost deconectata de la aparatele de mentinere a functiilor vitale, intrucat crede ca Dumnezeu va face un miracol si ii va salva fiica.

A murit Bobbi Kristina? Fiica lui Whitney, deconectata de la aparate?

Conform ultimelor informatii, Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei artiste Whitney Houston, a fost deconectata de la aparate dupa mai bine de cinci zile de coma indusa. Medicii au incercat tot ce a fost posibil, insa creierul tinerei nu mai prezenta niciun fel de activitate. Drept urmare, medicii le-au recomandat membrilor familiei sa renunte la aparatele care o tineau in viata in mod artificial.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )