Libnet.ro
UNICEF

19:00

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Dar cum arata mama vedetei

Antena3 Antena3,
Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Dar cum arata mama vedetei

Este considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu s-a bucurat de un succes rasunator, ajutata si de bustul impresionant. Putini sunt cei care o cunosc. continuă pe Antena3

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din.

Maria Sharapova, dupa ce i-a fost redusa suspendarea: Este una din cele mai fericite zile

TAS Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus, marti, suspendarea Mariei Sharapova de la doi ani la 15 luni, motiv de mare bucurie pentru jucatoarea din Rusia. La aflarea vestii, Masha a scris pe pagina personala de Facebook: Este una din cele mai fericite zile.

Carla Popescu, frumoasa cu origini cubaneze care joaca pentru Romania. Este una dintre cele mai talentate baschetbaliste din tara

Carla Antonia Popescu are 16 ani ani si face parte din echipa nationala under 16 a Romaniei, care a reusit o performanta istorica: obtinerea titlului de vicecampioana europeana, in Divizia B, si calificarea, astfel, in Divizia A, unde joaca cele mai bune echipe din Europa.

Radu Banciu, despre dosarul Microsoft: Pescariu este unul dintre cei mai obscuri jucatori de tenis. El a si turnat extraordinar de mult. Atat de mult incat scapa basma curata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre afirmatiile lui Traian Basescu despre afacerea Microsoft, care, in opinia sa, este una profund acoperita de statul roman, care nu vrea sa.

Cum este privita corectia copiilor in cele mai populare sisteme de educatie parentala?

Disciplinarea copiilor este una dintre cele mai dificile sarcini parentale, dar, de asemenea, si una dintre cele mai importante. Esential este sa-l ajutam pe copil sa-si formeze o imagine de sine buna. Ca sa aiba incredere in propriile forte, trebuie sa-l sprijinim sa ia decizii de unul singur, sa fie responsabil inca de mic. Dar, pe langa toate acestea, avem si prilejul de a-l ajuta sa-si organizeze viata, cunoscand si respectand anumite limite.

Arestarea unor functionari ai uneia dintre cele mai vechi universitati din tara

Cincisprezece functionari ai prestigioasei universitati din Izmir, in vestul Turciei, au fost arestati in cadrul anchetei privind tentativa de puci esuata din 15 iulie, relateaza AFP.

Cele mai comune vise si semnificatia lor: ce legatura exista intre aceste experiente si viata reala

Cazutul in gol, fuga de cineva, zburatul sau moartea sunt unele dintre cele mai intalnite activitati pe care omul le experimenteaza in vise. De cele mai multe ori, experientele imaginare au legatura cu ceea ce persoana simte in viata reala. Carolyn Steeber, de la bustle. com, a experimentat aceste vise si a cautat explicatii pentru ele.

selfie69 este filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani: cati spectatori au fost la cinema in primele trei saptamani VIDEO

Comedia selfie69, regizata de Cristina Iacob, a devenit filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani.

Nicoleta Luciu a vrut sa se arunce de la balcon. Ce a impins-o la gestul suicidal

Nicoleta Luciu a povestit recent momentele cumplite prin care a trecut in cea de-a treia luna de sarcina, conform rtv. Macinata de durerile groaznice din acea perioada, posesoarea celor mai frumosi.

Dina Cocea, frumusetea rapitoare care l-a vrajit pe Gheorghe Gheorghiu Dej

Dina Cocea, una dintre cele mai frumoase si mai talentate actrite romance, a avut o cariera fabuloasa vreme de 70 de ani. in cele sapte decenii de activitate a interpretat peste 100 de roluri in piese de teatru si in filme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )