Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nicoleta Radu-Neacsu, PAID: Un cutremur similar cu cel din 77 ar distruge 50.000 de locuinte

Adevărul Adevărul,
Nicoleta Radu-Neacsu, PAID: Un cutremur similar cu cel din 77 ar distruge 50.000 de locuinte

Cutremurele se numara, alaturi de inundatii si alunecari de teren, printre cele trei riscuri catastrofale la care este expusa cel mai mult Romania. Zonele urbane ar fi cele mai afectate in cazul unui astfel de dezastru natural, iar majoritatea expertilor in domeniu sustin ca efectele unui eventual seism ar fi devastatoare. continuă pe Adevărul

Nicoleta Radu-Neacsu, PAID: Un cutremur similar cu cel din 77, ar distruge 50.000 de locuinte

Cutremurele se numara, alaturi de inundatii si alunecari de teren, printre cele trei riscuri catastrofale la care este expusa cel mai mult Romania. Zonele urbane ar fi cele mai afectate in cazul unui astfel de dezastru natural, iar majoritatea.

Transgaz a obtinut in primele 9 luni un profit mai mult decat dublu fata de cel din 2013

Transgaz a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net de 374,037 milioane de lei, cu 131% mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, de 161,62 milioane lei, conform datelor financiare remise miercuri Bursei de Valori Bucuresti, informeaza Agerpres.

Directorul diviziei Microsoft Band are un model diferit fata de cel din comert

Directorul diviziei Microsoft Band se pare ca poarta o altfel de bratara produsa de companie, fata de cele vandute pana acum. Bine, intr-un fel e destul de logic sa detii cel mai nou model de Microsoft Band daca esti directorul diviziei de dezvoltare. Diferenta cea mai vizibila observata in imagini este faptul ca acest model de Microsoft Band are o clema metalica argintie si probabil arata mai bine decat modelul comercializat pana acum, in scurtul timp de la lansarea produsului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )