Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nicusor Dan afirma ca Primaria Generala va pastra unele ajutoare sociale, anul viitor, si va renunta la altele

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan afirma ca Primaria Generala va pastra unele ajutoare sociale, anul viitor, si va renunta la altele

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca unele dintre ajutoarele oferite de Primaria Capitalei vor disparea, de anul viitor, el dand ca exemplu premiile pe care le primeau cuplurile care aniversau 25 de ani sau calatoriile in Grecia. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan anunta ca Primaria Generala a Capitalei nu va organiza nicio festivitate in noaptea de Revelion

Primarul general al Bucurestiului, Nicusor Dan, anunta ca Primaria Capitalei nu va organiza festivitati nici online, nici offline, in noaptea dintre ani, decizia avand la baza problemele de ordin sanitar si pe cele financiare cu care se confrunta municipalitatea.

NICUSOR DAN: Am promis si vom desfiinta companiile municipale infiintate de Gabriela Firea, care au dus la o risipa incredibila de bani publici

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma, luni, ca procesul de desfiintare a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea va avea mai multe etape, dar a fost inceput.

Nicusor Dan, despre caracatita de la Primaria Capitalei: Cred ca au plecat pana acum trei sau patru oameni din ea, erau vreo 50

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca din caracatita despre care sustinea ca exista la Primaria Bucuresti au plecat, pana in prezent, trei sau patru oameni, unii prin demisie. in schimb, el spune ca a adus in institutie 15 persoane in total.

Nicusor Dan: Am gasit la Primaria Capitalei datorii curente de 3 miliarde de lei, adica 3 sferturi din bugetul pe un an. Conturile sunt inca blocate pentru investitii

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca a gasit Primaria Municipiului Bucuresti cu datorii curente de 3 miliarde de lei, adica trei sferturi din bugetul pe un an.

Nicusor Dan: Vom desfiinta companiile municipale infiintate de Firea, care au dus la o risipa incredibila de bani publici

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma, luni, ca procesul de desfiintare a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea va avea mai multe etape, dar a fost inceput. Dan afirma ca aceste companii au dus la o risipa incredibila de bani publici, iar majoritatea vor fi desfiintate, insa salariatii vor fi preluati de administratie.

NICUSOR DAN: Din caracatita din primarie cred ca au plecat pana acum trei sau patru oameni

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca din caracatita despre care sustinea ca exista la Primaria Bucuresti au plecat, pana in prezent, trei sau patru oameni, din vreo 50.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Nicusor Dan: Din caracatita din primarie cred ca au plecat pana acum trei sau patru oameni, erau vreo 50

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca din caracatita despre care sustinea ca exista la Primaria Bucuresti au plecat, pana in prezent, trei sau patru oameni, din vreo 50.

Nicusor Dan, despre vaccinarea impotriva COVID-19: Este calea cea mai sigura de a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, luni seara, in debutul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, ca este o veste buna inceperea campaniei nationale de vaccinare, iar Primaria Bucuresti va sustine cu tot ce poate acest demers.

NICUSOR DAN: Am gasit datorii curente de 3 miliarde de lei, asta inseamna trei sferturi din bugetul pe un an

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca a gasit la Primarie datorii curente de 3 miliarde de lei, ceea ce reprezinta trei sferturi din bugetul institutiei pe un an, relateaza news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )