Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nicusor Dan anunta ca Primaria Generala a Capitalei nu va organiza nicio festivitate in noaptea de Revelion

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan anunta ca Primaria Generala a Capitalei nu va organiza nicio festivitate in noaptea de Revelion

Primarul general al Bucurestiului, Nicusor Dan, anunta ca Primaria Capitalei nu va organiza festivitati nici online, nici offline, in noaptea dintre ani, decizia avand la baza problemele de ordin sanitar si pe cele financiare cu care se confrunta municipalitatea. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan afirma ca Primaria Generala va pastra unele ajutoare sociale, anul viitor, si va renunta la altele

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca unele dintre ajutoarele oferite de Primaria Capitalei vor disparea, de anul viitor, el dand ca exemplu premiile pe care le primeau cuplurile care aniversau 25 de ani sau calatoriile in Grecia.

Nicusor Dan anunta finalizarea reparatiilor la acoperisul Arenei Nationale. Raportul Corpului de Control prezinta nereguli grave: Acoperisul a fost operat cu incalcarea restrictiilor, inclusiv in conditii de ninsoare

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca reparatiile de urgenta la acoperisul retractabil al Arenei Nationale au fost finalizate. Cu toate acestea, edilul a precizat c.

Nicusor Dan: Am gasit la Primaria Capitalei datorii curente de 3 miliarde de lei, adica 3 sferturi din bugetul pe un an. Conturile sunt inca blocate pentru investitii

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca a gasit Primaria Municipiului Bucuresti cu datorii curente de 3 miliarde de lei, adica trei sferturi din bugetul pe un an.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan: Capusele de dreapta abia asteapta sa suga din bugetul Capitalei

Gabriela Firea a lansat un atac la adresa lui Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, dupa ce acesta a anuntat ca nu mai desfiinteaza companiile municipale, ci le lasa fara obiect de activitate.

Nicusor Dan, dupa sedinta CGMB: Reprezentantii PSD n-au participat, sub pretexte puerile Procedura de desfiintare a Asociatiei Centru pentru Dialog, demarata: E o structura inutila

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat, luni, ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa e mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, caci procesul ar putea dura ani.

Nicusor Dan a convocat, luni, sedinta Consiliului General. CGMB urmeaza sa aprobe infiintarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a convocat luni, la ora 19:00, osedinta aConsiliului General. Pe ordinea de zi se aflasi proiectul pentruinfiintarea comisiei speciale pentru mo.

Nicusor Dan, despre caracatita de la Primaria Capitalei: Cred ca au plecat pana acum trei sau patru oameni din ea, erau vreo 50

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca din caracatita despre care sustinea ca exista la Primaria Bucuresti au plecat, pana in prezent, trei sau patru oameni, unii prin demisie. in schimb, el spune ca a adus in institutie 15 persoane in total.

NICUSOR DAN: Din caracatita din primarie cred ca au plecat pana acum trei sau patru oameni

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca din caracatita despre care sustinea ca exista la Primaria Bucuresti au plecat, pana in prezent, trei sau patru oameni, din vreo 50.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Nicusor Dan: Din caracatita din primarie cred ca au plecat pana acum trei sau patru oameni, erau vreo 50

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca din caracatita despre care sustinea ca exista la Primaria Bucuresti au plecat, pana in prezent, trei sau patru oameni, din vreo 50.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )