Libnet.ro
UNICEF

09:17

Nicusor Dan, despre desemnarea candidatului unic USR-PLUS la Primaria Capitalei: I-am propus lui Vlad Voiculescu sa avem cel putin trei dezbateri televizate (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre desemnarea candidatului unic USR-PLUS la Primaria Capitalei: I-am propus lui Vlad Voiculescu sa avem cel putin trei dezbateri televizate (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, a declarat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca i-a propus lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, sa. continuă pe B1

Nicusor Dan il provoaca pe Vlad Voiculescu la trei dezbateri televizate: Am fi avut pana acum, daca nu le refuza

Sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan ii propune candidatului PLUS, Vlad Voiculescu, sa se intalneasca in cel putin trei dezbateri televizate in care sa prezinte solutiile pentru Bucuresti.

Vlad Voiculescu, dupa intalnirea cu Nicusor Dan: Am stabilit impreuna sa ne vedem din nou

Dupa intalnirea cu Nicusor Dan, Vlad Voiculescu anunta pe Facebook ca nu renunta la ideea alegerilor primare pentru stabilirea candidatului USR-PLUS la Primaria Bucuresti.

Vlad Voiculescu, dupa intalnirea cu Nicusor Dan: Nu avem vederi diferite, doar diferente privind cum se fac si conduc echipe

Candidatul PLUS pentru Primaria Capitalei Vlad Voiculescu a afirmat pe Facebook ca astazi a avut o intalnire cu candidatul USR, Nicusor Dan, la finalul careia s-a aratat din nou in favoarea alegerilor primare ca metoda de departajare intre cei doi. De cealalta parte, Nicusor Dan afirma dimineata ca ii va propune lui Vlad Voiculescu sau sa comande impreuna un sondaj de opinie.

Nicusor Dan, primul atac la Vlad Voiculescu: Sa dezbatem solutiile in cel putin trei intalniri. Am fi avut pana acum aceste dezbateri, daca nu le refuza

Deputatul Nicusor Dan a anuntat ca va avea marti o intalnire cu candidatul PLUS pentru Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu. Candidatul USR Bucuresti a precizat ca ii va cere mai multe lucruri reprezentantului PLUS.

Nicusor Dan, ironii la adresa Gabrielei Firea pentru evolutia proiectului Prelungirea Ghencea: in acest ritm, de 0,1% pe an, lucrarea va fi terminata in anul 2979

Nicusor Dan a ironizat-o pe Gabriela Firea, care a spus ca lucrarile la proiectul Prelungirea Ghencea sunt in grafic, candidatul propus de USR pentru Primaria Capitalei spunand ca, daca se mentine graficul actual, lucrarea va fi terminata in anul 2979.

Nicusor Dan: In 2979 va fi finalizata Prelungirea Ghencea - Domnesti, dupa graficul Gabrielei Firea

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, o acuza pe Gabriela Firea ca nu a facut aproape nimic pentru realizarea lucrarilor la Prelungirea Ghencea Domnesti in cei aproape patru ani de mandat de primar general si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )