Libnet.ro
UNICEF

17:15

Nicusor Dan, despre poluarea din Capitala: Trebuie sa largim foarte mult capacitatea noastra de monitorizare. Locurile in care se depoziteaza ilegal gunoaie trebuie sa dispara si din Bucuresti, si din Ilfov (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre poluarea din Capitala: Trebuie sa largim foarte mult capacitatea noastra de monitorizare. Locurile in care se depoziteaza ilegal gunoaie trebuie sa dispara si din Bucuresti, si din Ilfov (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit despre problemele Bucurestiului in ceea ce priveste nivelul de poluare, duminica seara, in direct pe B1 TV, si sustine ca exista doua chestiuni care trebuie facute in directia. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre pelerinajul din Capitala: Ar fi fost mai bine sa nu fie organizat. in ziua de Sfantul Dumitru nu o sa fiu primar in functie, deci responsabilitatea revine actualului primar (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a declarat joi, in cadrul emisiunii Talk B1, ca din punctul sau de vedere, pelerinajul din Bucuresti de Sfantul Dumitru nu ar fi trebuit sa aiba loc in actualul.

EXCLUSIV Comisariatul Garzii de Mediu, despre poluarea din Capitala: Nu am fost sesizati de nicio institutie, in special de catre ISU, ca ar fi existat in aceasta saptamana incidente de mediu care sa necesite interventia noastra

Reprezentantii Garzii de Mediu Bucuresti au precizat pentru B1. RO, referitor la nivelul urias de poluare a aerului inregistrat pe parcursul noptii de joi spre vineri in Capitala ca nu au primit solicitari de in.

Costel Alexe, despre poluarea din Capitala: Comisarii Garzii Nationale de Mediu sunt pe teren, fac verificari si la final vor comunica si opiniei publice care au fost rezultatele si mai ales sanctiunile

Comisarii Garzii Nationale de Mediu sunt pe teren pentru a analiza cauzele poluarii inregistrate pe parcursul noptii de joi spre vineriin Capitala, a anuntat Costel Alexe, ministrul Mediului, care a.

Elevii din Capitala trebuie sa isi schimbe parolele platformelor unde fac ore online, dupa ce acestea au fost accesate nelegal

Elevii din Capitala trebuie sa isi schimbe parolele platformelor pe care fac ore online, dupa ce acestea au fost accesate de persoane neautorizate. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, Roxana Cercel, a explicat pentru HotNews. ro ca elevii au dat datele altor copii, care au intrat si au perturbat orele.

Ce solutii propune Nicusor Dan in contextul numarului de cazuri de COVID-19 din Capitala: Trebuie sa facem o optimizare a transportului public in colaborare cu marii angajatori care sa-si decaleze programul (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, despre solutiile pe care le ia in calcul pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus la nivelul.

Nicusor Dan, despre fotografia Gabrielei Firea in biroul de primar cu mesajul Sunt inca aici: Insulta, din nou, inteligenta bucurestenilor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, catalogheaza drept insulta la adresa inteligentei bucurestenilor fotografia pe care Gabriela Firea a facut-o in biroul de la Primaria Capitalei si a postat-o, joi seara, insotita de mesajul Sunt inca aici. ) Si imi place.

Nicusor Dan, despre serviciul de incalzire si apa calda: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, ca PSD sa dea vina pe noua administratie (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni in ceea ce priveste serviciul de incalzire si apa calda, pentru ca PSD sa.

Nicusor Dan, despre epidemia de COVID-19 din Capitala: Situatia este foarte grava. Exista un plan de masuri pe care abia astept sa il punem in practica pentru ca, astfel, sa rupem lanturile de transmitere a bolii (VIDEO)

Bucurestiul a inregistrat 555 de cazuri noi de COVID-19 si a ajuns la un numar total de peste 31. 000 de imbolnaviri, potrivit bilantului prezentat duminica de catre Grupul de Comunicare Strategica.

Nicusor Dan: Daca exista probleme cu apa calda, trebuie intrebat primarul in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, care si-a abandonat mandatul in plina criza sanitara (VIDEO)

Nicusor Dan a subliniat ca Gabriela Firea este inca primar general in functie, astfel ca ea ar trebui intrebata despre problemele din termoficare. Primarul general ales a acuzat-o pe social-democrata ca.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )