Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, despre pelerinajul din Capitala: Ar fi fost mai bine sa nu fie organizat. in ziua de Sfantul Dumitru nu o sa fiu primar in functie, deci responsabilitatea revine actualului primar (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre pelerinajul din Capitala: Ar fi fost mai bine sa nu fie organizat. in ziua de Sfantul Dumitru nu o sa fiu primar in functie, deci responsabilitatea revine actualului primar (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a declarat joi, in cadrul emisiunii Talk B1, ca din punctul sau de vedere, pelerinajul din Bucuresti de Sfantul Dumitru nu ar fi trebuit sa aiba loc in actualul. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre fotografia Gabrielei Firea in biroul de primar cu mesajul Sunt inca aici: Insulta, din nou, inteligenta bucurestenilor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, catalogheaza drept insulta la adresa inteligentei bucurestenilor fotografia pe care Gabriela Firea a facut-o in biroul de la Primaria Capitalei si a postat-o, joi seara, insotita de mesajul Sunt inca aici. ) Si imi place.

Nicusor Dan, despre serviciul de incalzire si apa calda: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, ca PSD sa dea vina pe noua administratie (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni in ceea ce priveste serviciul de incalzire si apa calda, pentru ca PSD sa.

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

NICUSOR DAN: Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale, datoriile sale fiind de o jumatate de miliard de lei catre Elcen si a precizat ca directorul acestei companii va fi schimbat din functie.

Nicusor Dan a demisionat din Parlamentul Romaniei, alaturi de alti 3 deputati

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, alaturi de alti trei deputati, au demisionat din Parlamentul Romaniei.

Ce solutii propune Nicusor Dan in contextul numarului de cazuri de COVID-19 din Capitala: Trebuie sa facem o optimizare a transportului public in colaborare cu marii angajatori care sa-si decaleze programul (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, despre solutiile pe care le ia in calcul pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus la nivelul.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

VIDEO Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut joi o conferinta de presa in fata sediului Primariei, unde a anuntat ca preluarea mandatului sau va intarzia cel putin o saptamana, din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii la decizia de validare a mandatului sau. Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme.

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

Firea, despre noul primar ales al Capitalei: Nicusor Dan e intr-o incompatibilitate crasa

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Nicusor Dan este intr-o incompatibilitate crasa, facand referire la procesele pe care le are edilul ales cu Primaria Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )