Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, despre victoria PSD in alegerile pentru Primaria Capitalei: Scorul Gabrielei Firea nu este unul deosebit. Lumea nu a venit la vot (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre victoria PSD in alegerile pentru Primaria Capitalei: Scorul Gabrielei Firea nu este unul deosebit. Lumea nu a venit la vot (VIDEO)

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a fost prezent la televiziunea B1 TV, acolo unde a vorbit despre campania sa electorala, despre pierderea pe care a suferit-o in fata Gabrielei Firea pentru ro. continuă pe B1

Gabriela Firea a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei. Nicusor Dan, pe locul doi, Catalin Predoiu s-a clasat pe locul trei

Candidatul PSD, Gabriela Firea, a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, potrivit primelor rezultate. Potrivit rezultatelor anuntate de Sociopol, citate de B1 TV, Gabriela Firea a ca.

Antreprenorul Andrei Postolache, pe locul al treilea la alegerile pentru Primaria Iasi: Suntem deschisi la discutii cu Nicusor Dan

Surpriza alegerilor locale de la Iasi a fost clasarea pe locul al treilea a antreprenorului din IT Andrei Postolache. Desi nu a putut candida pe listele Partidului pentru Iasi, pe care l-a fondat, acesta a obtinut un.

Alegerile pentru Primaria Alexandria ar putea fi refacute: Un candidat lipseste de pe buletinele de vot

Candidatul Partidului Romania Unita la Primaria Alexandria, Dumitru Goldbach, lipseste de pe buletinul de vot. Acest lucru ar putea relua alegerile locale din Alexandria, potrivit unui comunicat emis de.

Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Sectorului 1: Sunt dezamagita de ce s-a intamplat. Asteptam rezultatele finale (VIDEO)

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat dezamagita de rezultatul alegerilor, in conditiile in care primele date anuntate duminica seara o dadeau drept castigatoare la.

Rezultate partiale: Social-democratul Decebal Fagadau castiga alegerile pentru Primaria Constanta

Primaria Constanta va fi condusa in urmatorii patru ani de social-democratul Decebal Fagadau care, potrivit rezultatelor partiale anuntate de CURS, a obtinut 33% dintre voturi, informeaza.

GabrielaFirea, intrebata daca isi mentine propunerea ca Nicusor Dan sa fie viceprimar: Noi suntem oameni seriosi si dacaam intins o mana nu cred ca avem motive sao retragem (VIDEO)

Gabriela Firea, cea care a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, a declarat luni,referitor la propunerea ca Nicusor Dan sa ocupe functia de viceprimar, ca atata vreme.

Mihai Gadea vrea schimbarea! :) Despre Nicusor Dan: Oameni ca dumneavoastra ar putea schimba lucrurile / Despre Clotilde Armand: V-as vota cu toata inima! (VIDEO)

Candidatul USB pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, dar si candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1 al Bucurestiului, Clotilde Armand, au participat la emisiunea moderata de Mihai Gadea, la postul de.

Constanta: Valentin Vrabie, edilul care a introdus salubrizarea gratuita si internet wireless in comuna Pestera, a castigat alegerile pentru primaria Medgidia (VIDEO)

Fostul primar din comuna constanteana Pestera, Valentin Vrabie, a castigat un mandat de edil la Medgidia, in urma alegerilor locale de duminica, informeaza replicaonline. ro. Numaratoarea.

Nicusor Dan: USB devine Uniunea Salvati Romania si va lupta pentru locuri in Parlament la alegerile din toamna acestui an (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, la Primaria Capitalei, a declarat, dupa anuntatre aprimelor rezultate din alegerile locale, ca USB, va deveni Uniunea Salvati Romania, si ca va lupta.

Andrei Postolache, antreprenorul IT care a obtinut locul trei in Iasi: Suntem deschisi la discutii cu Nicusor Dan/ Si participarea la alegerile parlamentare din toamna poate fi unul din scenarii

Antreprenorul din IT Andrei Postolache, candidat independent la Primaria si Consiliul Local Iasi, a fost surpriza placuta a alegerilor locale de ieri. Andrei Postolache sustine ca nu va refuza o colaborare cu partidul lui Nicusor Dan, doar ca mai intai doreste sa poarte un dialog pe aceasta tema, pentru a stabili si sub ce forma se va concretiza colaborarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )