Libnet.ro
UNICEF

21:00

Antreprenorul Andrei Postolache, pe locul al treilea la alegerile pentru Primaria Iasi: Suntem deschisi la discutii cu Nicusor Dan

B1 B1,
Antreprenorul Andrei Postolache, pe locul al treilea la alegerile pentru Primaria Iasi: Suntem deschisi la discutii cu Nicusor Dan

Surpriza alegerilor locale de la Iasi a fost clasarea pe locul al treilea a antreprenorului din IT Andrei Postolache. Desi nu a putut candida pe listele Partidului pentru Iasi, pe care l-a fondat, acesta a obtinut un. continuă pe B1

Gabriela Firea a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei. Nicusor Dan, pe locul doi, Catalin Predoiu s-a clasat pe locul trei

Candidatul PSD, Gabriela Firea, a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, potrivit primelor rezultate. Potrivit rezultatelor anuntate de Sociopol, citate de B1 TV, Gabriela Firea a ca.

Alegerile pentru Primaria Alexandria ar putea fi refacute: Un candidat lipseste de pe buletinele de vot

Candidatul Partidului Romania Unita la Primaria Alexandria, Dumitru Goldbach, lipseste de pe buletinul de vot. Acest lucru ar putea relua alegerile locale din Alexandria, potrivit unui comunicat emis de.

Nicusor Dan, despre victoria PSD in alegerile pentru Primaria Capitalei: Scorul Gabrielei Firea nu este unul deosebit. Lumea nu a venit la vot (VIDEO)

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a fost prezent la televiziunea B1 TV, acolo unde a vorbit despre campania sa electorala, despre pierderea pe care a suferit-o in fata Gabrielei Firea pentru ro.

Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Sectorului 1: Sunt dezamagita de ce s-a intamplat. Asteptam rezultatele finale (VIDEO)

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat dezamagita de rezultatul alegerilor, in conditiile in care primele date anuntate duminica seara o dadeau drept castigatoare la.

Rezultate partiale: Social-democratul Decebal Fagadau castiga alegerile pentru Primaria Constanta

Primaria Constanta va fi condusa in urmatorii patru ani de social-democratul Decebal Fagadau care, potrivit rezultatelor partiale anuntate de CURS, a obtinut 33% dintre voturi, informeaza.

Constanta: Valentin Vrabie, edilul care a introdus salubrizarea gratuita si internet wireless in comuna Pestera, a castigat alegerile pentru primaria Medgidia (VIDEO)

Fostul primar din comuna constanteana Pestera, Valentin Vrabie, a castigat un mandat de edil la Medgidia, in urma alegerilor locale de duminica, informeaza replicaonline. ro. Numaratoarea.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Catalin Predoiu, clasat pe locul 3 in cursa pentru Primaria Capitalei: demisie de la conducerea PNL Bucuresti

Situat abia pe locul al 3-lea conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu a declarat ca in primul rand felicita bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica pentru consiliile locale, pentru primariile de sector, pentru Primaria Capitalei: Bucurestenii au demonstrat civism, responsabilitate si patriotism local.

Andrei Postolache, antreprenorul IT care a obtinut locul trei in Iasi: Suntem deschisi la discutii cu Nicusor Dan/ Si participarea la alegerile parlamentare din toamna poate fi unul din scenarii

Antreprenorul din IT Andrei Postolache, candidat independent la Primaria si Consiliul Local Iasi, a fost surpriza placuta a alegerilor locale de ieri. Andrei Postolache sustine ca nu va refuza o colaborare cu partidul lui Nicusor Dan, doar ca mai intai doreste sa poarte un dialog pe aceasta tema, pentru a stabili si sub ce forma se va concretiza colaborarea.

Alegeri locale 2016 Craiova. Pavel Badea a pierdut alegerile pentru Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primaria Craiova, a declarat ca asteapta numaratoarea paralela pentru a vedea rezultatele.

Liberalul Catalin Flutur a castigat al treilea mandat la Primaria Municipiului Botosani

Liberalul Catalin Flutur a castigat al treilea mandat la Primaria Municipiului Botosani, informeaza Adevarul. Dupa numaratoarea voturilor, Catalin Flutur a fost votat de 17. 684 dintre alegatori,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )