Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nicusor Dan: USB devine Uniunea Salvati Romania si va lupta pentru locuri in Parlament la alegerile din toamna acestui an (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: USB devine Uniunea Salvati Romania si va lupta pentru locuri in Parlament la alegerile din toamna acestui an (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, la Primaria Capitalei, a declarat, dupa anuntatre aprimelor rezultate din alegerile locale, ca USB, va deveni Uniunea Salvati Romania, si ca va lupta. continuă pe B1

Nicusor Dan: USB devine Uniunea Salvati Romania si vom candida la alegerile parlamentare din toamna

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, care a iesit pe locul doi, dupa exit-poll-uri, cu 29%, a anuntat ca Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania si va candida la alegerile parlamentare din toamna. Conform exit-poll-urilor, USB este pe locul al doilea la alegerile locale din Capitala, dupa PSD.

Anuntul facut de Nicusor Dan: USB devine Uniunea Salvati Romania si va candida la alegerile din toamna

Presedintele USB Nicusor Dan a anuntat, duminica seara, ca Uniunea Salvati Bucurestiul se va transforma in Uniunea Salvati Romania, iar partidul va candida la alegerile din toamna. Stire.

Un nou partid pe scena politica nationala. Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania. Nicusor Dan: Vom lupta pentru locuri in Parlament

Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania si va lupta pentru locuri in Parlament la alegerile parlamentare din acest an, a anuntat Nicusor Dan duminica seara, dupa incheierea sectiilor de vot si anuntarea exit-poll-urilor.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Nu vrem functii publice. Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania

Nicusor Dan, care a obtinut circa 30 la suta din voturile pentru Primaria Capitalei, a iesit pe locul al doilea in cursa electorala de duminica. El a declarat imediat dupa anuntarea primelor estimari ale votului ca nu vrem functii publice.

Sondajul TNS pe Bucuresti, prezentat de Nicusor Dan: Firea - 34%, Nicusor Dan 16%, Predoiu 11%, Turcescu - 5%/ Dan: In ipoteza in care Firea castiga, eu nu voi fi viceprimar

Nicusor Dan a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, sondajul TNS privind intentia de vot pentru primarul Capitalei, realizat prin telefon in perioada 31 mai - 1 iunie, cu urmatoarele rezultate: Gabriela Firea PSD) - 34%, Nicusor Dan USB) 16%, Catalin Predoiu PNL) 11%, Robert Turcescu PMP) - 5%. Peste 15% sunt nehotarati. Vezi in articol rezultatele sondajului atat la Primar General cat si la Consiliul General.

Sondaj IRES: Gabriela Firea 45% / Nicusor Dan 25% / Robert Turcescu 11% / Catalin Predoiu 10%

Gabriela Firea PSD) ar castiga alegerile de duminica pentru Primaria Capitalei cu 45%, fiind urmata de Nicusor Dan USB) cu 25%, iar pe locul trei s-ar plasa Robert Turcescu PMP) cu 11%, in timp ce candidatul PNL, Catalin Predoiu, ar fi abia pe locul patru cu 10%, potrivit unui sondaj IRES, potrivit Mediafax.

Sondaj USB: Gabriela Firea 37%, Nicusor Dan 16%, Catalin Predoiu 11%

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USD) la functia de primar general al Capitalei, i-a solicitat lui Catalin Predoiu, candidatul liberal, sa se retraga din cursa in urma sondajului comun, realizat de o firma britanica.

Catalin Predoiu: Nicusor Dan mi-a spus ca nu tine neaparat sa fie primar general

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a sustinut joi seara, invitat in emisiunea Sintena zilei de la Antena 3, ca tinta Uniunii Salvati Bucurestiul USB), condusa de Nicusor Dan, nu este castigarea Primariei Capitalei, ci este un proiect construit pentru parlamentare. Predoiu a explicat totodata si de ce alianta cu USB nu s-a concretizat pana la urma.

Catalin Predoiu, marele perdant in lupta pentru Capitala. Candidatul PNL, pe locul 3, dupa Gabriela Firea si Nicusor Dan

Catalin Predoiu, candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, a iesit pe locul trei in sondaje, dupa Nicusor Dan, candidatul USB, si castigatoarea acestor alegeri, Gabriela Firea, din.

Catalin Predoiu, marele perdant in lupta pentru Capitala. Candidatul PNL, pe locul 3, dupa Gabriela Firea si Nicusor Dan (VIDEO)

Catalin Predoiu, candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, a iesit pe locul trei in sondaje, dupa Nicusor Dan, candidatul USB, si castigatoarea acestor alegeri, Gabriela Firea, din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )