Libnet.ro
UNICEF

22:30

GabrielaFirea, intrebata daca isi mentine propunerea ca Nicusor Dan sa fie viceprimar: Noi suntem oameni seriosi si dacaam intins o mana nu cred ca avem motive sao retragem (VIDEO)

B1 B1,
GabrielaFirea, intrebata daca isi mentine propunerea ca Nicusor Dan sa fie viceprimar: Noi suntem oameni seriosi si dacaam intins o mana nu cred ca avem motive sao retragem (VIDEO)

Gabriela Firea, cea care a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, a declarat luni,referitor la propunerea ca Nicusor Dan sa ocupe functia de viceprimar, ca atata vreme. continuă pe B1

VIDEO Nicusor Dan, la Antena 3: Eu cred ca lucrurile nu sunt jucate, asa cum nu erau jucate nici cand a candidat domnul Ponta/ Gadea catre Clotilde: V-as vota cu toata inima... Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile

Acum aproape 2 saptamani, domnul Predoiu a lansat aceasta invitatie. Ar fi fost o alianta intre noi si PNL. Nu ar fi fost o solutie, pentru ca exista in Bucuresti o clasa uriasa de oameni care s-a saturat de PSD si de PNL. Multi dintre acesti oameni se indreapta spre noi. A face o alianta cu PNL ar fi fost o tradare pentru acest electorat. , a declarat Nicusor Dan laAntena 3. Elementul cel mai interesant al serii a fost o intamplare din platou, dar din afara emisiunii. Vlad Ursuleana postat pe contul sau de facebook o inregistrare in care Gadea isi face un selfie cu Nicusor Dan si il lauda pe acesta si peClotilde Armand careia i-a spus ca ar fi votat-o cu toata inima daca locuia in Sectorul 1. Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile.

Nicusor Dan refuza sa fie viceprimarul Capitalei: USB nu face aliante, ci sustine proiecte!

Nicusor Dan a a declarat, la Editia Speciala de la Antena 3, ca refuza propunerea enuntata de Gabriela Firea in timpul campaniei electorale de a accepta functia de viceprimar al Capitalei, dupa ce s-a.

Predoiu catre Turcescu la Realitatea TV: Nu mi-a placut cand veneati la sediul PNL si cereati finantare pentru televiziunea dumneavoastra/ Contre dure Turcescu-Predoiu-Nicusor Dan

Poate cea mai incisiva disputa electorala din aceasta seara a avut loc la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Robert Turcescu s-au atacat din toate pozitiile. Halucinanta prestatia lui Bogdan Deaconu de la PRU. Robert Turcescu ii intreaba pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3. Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat zicand ca nu i-a placut cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui.

Contre dure Turcescu-Predoiu-Nicusor Dan la Realitatea TV/ Predoiu catre Turcescu la Realitatea TV: Nu mi-a placut cand veneati la sediul PNL si cereati finantare pentru televiziunea dumneavoastra

Poate cea mai incisiva disputa electorala din aceasta seara a avut loc la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Robert Turcescu s-au atacat din toate pozitiile. Robert Turcescu ii intreaba pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3. Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat zicand ca nu i-a placut cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui.

Nicusor Dan: USB a depus o cerere pentru renumararea voturilor in Sectorul 1 al Capitalei. Sunt discrepante la sectiile unde nu am avut delegati

Uniunea Salvati Bucurestiul a depus o cerere de renumarare a buletinelor de vot la cateva sectii din Sectorul 1 al Capitalei, citand discrepante statistice, conform declaratiile date luni seara de liderul formatiunii, Nicusor Dan, la B1 TV. Candidata USB pentru sectorul 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile de duminica in fata candidatului PSD-UNPR Dan Tudorache, desi conducea in exit-poluri si in primele rezultate provizorii.

Cine este bancherul din spatele lui Nicusor Dan

Nicusor Dan si USB Uniunea pentru Salvarea Bucurestiului sunt surpriza alegerilor din Capitala avand in vedere ca au iesit pe locul II inaintea PNL-ului, scrie zf. ro. Nicusor Dan, un.

Nicusor Dan: Un partid infiintat in urma cu 6 luni care ajunge sa fie pe locul doi in preferintele bucurestenilor, este un rezultat bun

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a declarat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile realizate la iesirea de la urne l-au clasat pe locul doi, dupa Gabriela Firea, ca acest rezultat este unul bun, fiind vorba de un partid infiintat in urma cu 6 luni. Nicusor Dan a facut declaratiile la Green Hours, fiind insotit de seful sau de campanie, Marei Paun, si de candidatii la sectoare, Antoneta Bugner, Roxana Wring, Dumitru Dovrev si Mihai Danes. Marea absenta a fost Clotilde Armand, candidata de la sectorul 1, care nu a mai ajuns la conferinta, ci imediat dupa. O parte dintre sondaje o arata pe aceasta castigatoare la sectorul 1.

APEL de ULTIMA ORA facut de NICUSOR DAN: Bucuresteni, aparati-va orasul! (FOTO)

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a facut un apel de ultima ora catre bucuresteni, pe Facebook. El a postat o poza, cel mai probabil, din armata, alaturi de.

Predoiu: Sondajul lui Nicusor Dan e facut de firma unui fost membru al serviciului secret bulgar

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, sustine ca TNS, firma cu care candidatul USB, Nicusor Dan, a facut sondajul apartine unui fost membru al serviciului secret bulgar, Dan replicand ca aceeasi firma detine si CSOP, casa de sondare cu care PDL a lucrat in ultimii zece ani.

Declaratia cu care Nicusor Dan rastoarna calculele de dupa alegeri: USR exista deja de trei-patru luni

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a precizat, luni seara, ca Uniunea Salvati Romania a fost deja infiintata la tribunal in urma cu trei-patru luni si ca urmeaza sa aiba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )