Libnet.ro
UNICEF

12:30

Nicusor Dan, mesaj de amenintare pentru directorii din Primarie: Vor zbura din prima

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan, mesaj de amenintare pentru directorii din Primarie: Vor zbura din prima

Principalul contracandidat al Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca in cazul . continuă pe România Liberă

Nicusor Dan: Vor zbura din prima. Ce promite sa faca daca va castiga alegerile

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca Gabriela Firea si cu el au sanse pentru a castiga fotoliul de primar al Bucurestiului, iar in cazul in care el va fi castigatorul unii dintre directorii din primarie vor zbura din prima.

Dancila si-a anuntat sustinerea pentru Gabriela Firea. De cealalta parte, Nicusor Dan e sustinut de Andrei Plesu

Fostul premier si lider PSD Viorica Dancila si-a aratat sustinerea la alegerile locale din Capitala in favoarea Gabrielei Firea. De asemenea, aceasta il critica pe Nicusor Dan, despre care spune ca isi acopera lipsa de idei si proiecte cu atacuri la PSD. Spre deosebire de Firea insa, Nicusor Dan e sustinut de filosoful Andrei Plesu.

Nicusor Dan: Ma simt in siguranta in Capitala, insa pentru un copil scolar sentimentul nu e deloc acelasi Un sef politic al Politiei Locale trebuie sa ceara o harta a fenomenului infractional (VIDEO)

Nicusor Dan a explicat, marti seara, in direct pe B1 TV, ca Politia Locala nu poate fi desfiintata, pentru ca exista o lege care prevede o serie de atributii pe care o structura de acest gen trebuie sa le.

RARES BOGDAN: il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca se va implica in campania electorala pentru alegerile locale, insa doar pentru acei candidati ai Partidului National Liberal care nu au fost membri ai PSD. il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile, spune Rares Bogdan, adaugand ca acolo unde sunt candidati transferati de la PSD nu calca.

Rares Bogdan: il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu; Acolo unde sunt alesi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca se va implica in campania electorala pentru alegerile locale, insa doar pentru acei candidati ai Partidului National Liberal care nu au fost membri ai PSD. il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile, spune Rares Bogdan, adaugand ca acolo unde sunt candidati transferati de la PSD nu calca.

Rares Bogdan: il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile Acolo unde sunt alesi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca se va implica in campania electorala pentru alegerile locale, insa doar pentru acei candidati ai Partidului National Liberal care nu au fost membri ai PSD. il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile, spune Rares Bogdan, adaugand ca acolo unde sunt candidati transferati de la PSD nu calca.

Nicusor Dan a lansat site-ul bucurestiumilit.ro: Invitam bucurestenii sa spuna cum vad orasul, sa semnaleze toate problemele pe care le vad

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a lansat site-ul bucurestiumilit. ro, unde cetatenii pot semnala diverse probleme, iar cu ajutorul acestuia va fi oferita o imagine reala a Bucurestiului. Vrem sa dam in aceasta campanie electorala o imagine reala a Bucurestiului asa cum il vad cetatenii, a spus Dan.

NICUSOR DAN: Semaforizarea inteligenta e mult mai mult decat o banala unda verde

Semaforizarea inteligenta inseamna mult mai mult decat o banala unda verde, este diferenta dintre secolul 20 si secolul 21, considera Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la functia de primar general al Capitalei.

Nicusor Dan, despre motiunea de cenzura: N-a avut legatura cu problemele Romaniei, ci doar cu dorinta de putere a PSD

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan a comentat luni esecul motiunii de cenzura initiate de PSD. Acesta subliniaza ca demersul nu a avut legatura cu problemele Romaniei, ci doar cu dorinta de putere a PSD.

Orban: Nicusor Dan a depasit-o pe Gabriela Firea Ce scor au PNL si USR-PLUS in Bucuresti

Ludovic Orban sustine ca, potrivit celor mai recente date, Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru Primaria Capitalei, are un usor avans in fata Gabrielei Firea, candidata PSD, si o poate invinge pe aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )