Libnet.ro
UNICEF

23:00

RARES BOGDAN: il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RARES BOGDAN: il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca se va implica in campania electorala pentru alegerile locale, insa doar pentru acei candidati ai Partidului National Liberal care nu au fost membri ai PSD. il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile, spune Rares Bogdan, adaugand ca acolo unde sunt candidati transferati de la PSD nu calca. continuă pe Ziarul Bursa

Rares Bogdan: il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile Acolo unde sunt alesi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca se va implica in campania electorala pentru alegerile locale, insa doar pentru acei candidati ai Partidului National Liberal care nu au fost membri ai PSD. il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile, spune Rares Bogdan, adaugand ca acolo unde sunt candidati transferati de la PSD nu calca.

Rares Bogdan: il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu; Acolo unde sunt alesi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca se va implica in campania electorala pentru alegerile locale, insa doar pentru acei candidati ai Partidului National Liberal care nu au fost membri ai PSD. il voi ajuta pe Nicusor Dan, ca si cand ar fi fratele meu, sa castigam alegerile, spune Rares Bogdan, adaugand ca acolo unde sunt candidati transferati de la PSD nu calca.

Suma fabuloasa primita de sotia lui Rares Bogdan de la parintii ei

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a spus la un moment dat ca vrea sa introduca in politica din Romania conceptul de bogat si cinstit. Iar motivul este unul simplu: Rares Bogdan este un politician bogat, cu bunuri in valoare de circa 565. 000 de euro.

Rares Bogdan, anunt incredibil in ajunul votului de la motiunea de cenzura

Rares Bogdan este sigur ca nu se va intampla nimic rau pentru PNL si pentru Guvernul Orban, luni, in ziua votului pentru motiunea de cenzura. Liberalul le transmite celor de la PSD ca nu vor avea nicio.

Ion Cristoiu il face praf pe Rares Bogdan: Dulcea ipocrizie a ziaristului intrat in politica

Ion Cristoiu critica, intr-un editorial pe cristoiublog. ro, declaratiile prim-vicepresedintelui PNL Rares Bogdan privind traseismul poltic incurajat cu sarg de liberali in ultima perioada, aratand ca fostul ziarist nu a facut nimic concret pentru a pune capat acestui flagel rusinos pentru democratie.

Ce a facut Nicusor Dan aseara, la miezul noptii. S-a aflat totul acum, de dimineata

Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei, sustinut de USR PLUS si PNL, a dat startul campaniei electorale, joi, la miezul noptii, in Piata Victoriei, lipind primul afis impreuna cu Ludovic Orban si Dan Barna. Ce a facut Nicusor Dan aseara, la miezul noptii Am vrut in mod special sa fim alaturi de voluntarii nostri care .

Nicusor Dan a inceput razboiul cu Gabi Firea. Este socant cum a catalogat-o

Nicusor Dan a inceput razboiul, acesta sustine ca, actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea poate fi caracterizata printr-un singur cuvant. Cum a catalogat-o Nicusor Dan pe Gabriela Firea in emisiunea intrebari esentiale de la Evenimentul Zilei TV, Nicusor Dan, candidatul Aliantei dintre PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, a caracterizat-o pe Gabriela Firea ca fiind .

Romania la vot. Nicusor Dan a dat startul campaniei electorale

A inceput oficial campania electorala pentru alegerile locale din 27 septembrie! Startul oficial a fost marcat de candidatul dreptei, Nicusor Dan, care a lipit un afis electoral chiar la miezul noptii pe un panou din Piata Victoriei. Alaturi de el au fost Ludovic Orban si Violeta Alexandru, dar si liderul USR, Dan Barna.

Nicusor Dan a dat startul campaniei in Piata Victoriei, impreuna cu Orban si Barna. Am ales acest loc, pentru ca oamenii au strigat aici ca este zona libera de pesedism

Nicusor Dan a inceput campania electorala inca de la miezul noptii, impreuna cu liderul PNL, Ludovic Orban, liderul USR, Dan Barna si liderul PNL Bucuresti, Violeta Alexandru.

Nicusor Dan a marcat startul campaniei electorale, lipind un afis impreuna cu Orban si Barna

Candidatul Dreptei la Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, a marcat startul campaniei electorale lipind, in Piata Victoriei, un afis electoral, impreuna cu premierul Ludovic Orban si cu liderul USR Dan Barna. Am facut un gest simbolic . ) prin care sa dam semnalul ca eliberarea Bucurestiului a inceput, a spus Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )