Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nicusor Dan: Vad un val de ura impotriva oamenilor care au nume care nu e romanesc. Va dau eu niste nume: Spiru Haret, Anghel Saligny, Carol I... (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Vad un val de ura impotriva oamenilor care au nume care nu e romanesc. Va dau eu niste nume: Spiru Haret, Anghel Saligny, Carol I... (VIDEO)

Cred ca ar trebui sa analizam motivele pentru care trei milioane de romani au ales sa plece din Romania, nu sa alimentam tipuri de ura care dezbina societatea pe chestiuni inutile, a declarat. continuă pe B1

Nicusor Dan a declarat ca nu va accepta politicieni compromisi intr-un Guvern sustinut de USR

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat ca formatiunea politica pe care o conduce nu va accepta prezenta unor persoane compromise in Guvern.

Guvernare ALTFEL. Nicusor Dan: USR este optiunea viabila de schimbare. il sustinem pe Ciolos, dar nu-i vom propune nume de ministri, tocmai pentru a avea posibilitate de negociere reala (VIDEO)

Nu veti vedea oameni compromisi care sa faca parte din Guvern, daca noi il vom sustine, a declarat Nicusor Dan, in emisiunea moderata de Silviu Manastire pe B1 TV. Acesta a explicat ca.

Cat a cheltuit USR in campanie si cati bani a strans din donatii. Nicusor Dan: Invitam PSD, PNL si satelitii lor sa faca acelasi exercitiu de transparenta

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat, marti, ca, in perioada precampaniei si a campaniei electorale, USR a primit donatii de peste un milion de lei si doua imprumuturi de la persoane fizice in valoare de 198. 000 de lei. De asemenea, USR a cheltuit pana acum peste 630. 000 de lei. Nicusor Dan le-a cerut tuturor partidelor sa faca publice cheltuielile electorale.

Initiativa Romania: Nicusor Dan, Traian Basescu si Kelemen Hunor au confirmat participarea la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie

Kelemen Hunor UDMR), Nicusor Dan USR) si Traian Basescu PMP) sunt presedintii de partide care au confirmat, pana luni, disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie, inaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Initiatorii dezbaterii - Friedrich Ebert Stiftung fundatia social-democratilor germani), Friedrich Naumann Stiftung fundatia liberalilor germani), platforma de dezbateri Romania Publica si miscarea civica Initiativa Romania - spun ca poarta inca discutii sau asteapta raspunsuri si de la liderii PNL, PSD si ALDE.

Nicusor Dan: USR a aparut ca o necesitate

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat astazi, la prezentarea publica a candidatilor din Cluj pentru alegerile parlamentare, ca formatiunea sa a aparut ca o necesitate si este formata din oameni care isi propun sa se sacrifice pentru binele comun si nu urmaresc vreun interes propriu.

Nicusor Dan: La Cluj ne asteptam la aproximativ 20%, cu 5-6% peste media partidului

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, sambata, la Cluj, la lansarea candidatilor filialei locale pentru alegerile parlamentare, ca spera ca la Cluj formatiunea sa obtina un procent de cel putin 20% din voturi, cu 5-6% peste media partidului la nivel national.

Nicusor Dan: La Cluj ne asteptam la aproximativ 20%, cu 5-6% peste media partidului

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, sambata, la Cluj, la lansarea candidatilor filialei locale pentru alegerile parlamentare, ca spera ca la Cluj formatiunea sa obtina un procent de cel putin 20% din voturi, cu.

Nicusor Dan: Noi aducem oameni a caror onestitate nu e pusa la indoiala. Vom milita pentru eliminarea lucrurilor care produc ruptura intre politicieni si cetateni, precum imunitatile extinse si pensiile speciale pentru parlamentari (VIDEO)

Vom milita contra imunitatii extinse si contra pensiilor speciale pentru parlamentari si vrem sa desfiintam acele alocari pe care Ministrul Dezvoltarii le da din pix unui presedinte de Consiliu Judetean sau.

Laura, rapanele si Nicusor Dan

Cind intr-o zi in care, la fel ca-n ultimele saptamini, ninge sau ploua, nu prea-i clar, pe la un prinz, cobori in pasaj, alergi putin pe scari si prinzi metroul in ultima secunda inainte de a se inchide usile cu zgomot si clipit de bec rosu, intri, nu-i aglomerat si din primul moment din spatele unor impetuoase picioare in rosu, Laura Baldini 50 den, vezi pe cineva citind din cartea ta.

Liviu Dragnea, atac la adresa unei televiziuni: Sper ca numele lui Nicusor Dan am voie sa-l pronunt?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adresat mai multe replici ironice la adresa Antenei 3 chiar in momentul in care era invitat in platoul emisiunii. Postul a fost un sustinator pe fata a PSD-ului,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )