Libnet.ro
UNICEF

01:06

Nicusor Dan nu vrea sa dea banii Primariei pe targurile de Craciun si Pasti

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan nu vrea sa dea banii Primariei pe targurile de Craciun si Pasti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este putin probabil ca Primaria Bucurestiului. continuă pe România Liberă

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

Orban, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan ca ar vrea sa se inscrie in PNL: Nu am avut discutii pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan despre intentia de a se inscrie in PNL, ca nu a vorbit cu acesta despre subiect si ca discutiile si inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitalei si dupa au fost legate de problemele si solutiile pentru Bucuresti.

Firea, reactie dura la acuzatiile lui Nicusor Dan: Sper sa isi dea seama ca minciuna are picioare scurte

Gabriela Firea a reactionat, miercuri, dupa ce primarul general ales, Nicusor Dan, a afirmat ca banii europeni pentru reabilitarea infrastructurii de apa in Capitala nu au fost contractati de Primaria Generala. Fostul edil spune ca Nicusor Dan isi incepe cu un sir de minciuni mandatul de primar.

Nicusor Dan face curatenie in primarie. Vrea sa dea afara directorii lui Firea si sa-i desfiinteze Companiile Municipale

Nicusor Dan incepe curatenia inPrimaria Capitalei. Edilul ales a declarat astazi ca acordul cu fortele politice din timpul campaniei a fost ca, odata ajuns in functia de primar, sa fie desfiintate Companiile Municipale infiintate de fostul primar, Gabriela Firea. Vor mai ramane insa companii vitale, cum este Termoenergetica, cea care a preluat activitatea fostului RADET, a explicat Nicusor Dan.

Nicusor Dan a refuzat sa raspunda intrebarilor Antena 3: Va veti retrage plangerile impotria Primariei?

Nicusor Dan a refuzat sa raspunda intrebarilor Antena 3, la finalul conferintei de presa pe care a sustinut-o impreuna cu liderul PNL, Ludovic Orban. Mihaela Birzila l-a intrebat pe viitorul primar al Capitalei daca isi va retrage plangerile depuse impotriva Primariei Capitalei, insa acesta a plecat.

Nicusor Dan: Estimarea mea e ca datoria totala a Primariei Capitalei e de patru miliarde de lei Proiectele Primarului General ales pentru Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, vorbeste miercuri seara, pentru B1 TV, despre campania electorala recent incheiata, lupta lui pentru PMB si planurile sale pentru Bucuresti, odata ce isi va.

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca il va demite pe directorului Directiei Juridice din cadrul Primariei Bucuresti (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei,Nicusor Dan a declaratluni seara, pe B1TV, ca prima decizie pe care o va lua in momentul in care va prelua functia,va fi demiterea directorului Directiei Juridice din.

Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Noul edil sta in chirie in Bucuresti

Pana pe 27 septembrie, in biroul Primariei Generale a Capitalei a stat Gabriela Firea. De saptamana viitoare scaunul de primar va fi ocupat de Nicusor Dan. Exista comparatii intre cei doi, comparatii ce vom incerca sa vi le aducem la cunostinta. Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei Gabriela Firea a ocupat scaunul .

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

Nicusor Dan, despre evenimentele organizate de Primarie cu ocazia Sarbatorilor: Foarte putin probabil sa se mai organizeze. Suntem intr-o situatie economica dificila si trebuie sa directionam banii acolo unde sunt urgentele

Nicusor Dan, Primarul Generalales al Capitalei, a vorbit despre reducerea bugetului alocat pentru evenimentele care sunt organizate de Primaria Capitalei cu ocazia Sarbatorilor, din cauza datoriilor imese pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )