Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nigeria: O fetita de 10 ani care purta o centura de explozibili a fost arestata

B1 B1,
Nigeria: O fetita de 10 ani care purta o centura de explozibili a fost arestata

Autoritatile nigeriene din orasuol Katsina au anuntat arestarea unei fetite de 10 ani care purta o centura de explozibili, scrie AFP. Anuntul vine dupa ce in orasul Kano au avut loc in decurs de o. continuă pe B1

Bazinul Olimpia din Sibiu, unde o fetita de 10 ani s-a accidentat grav, a fost inchis

Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului CJPC) Sibiu au dispus, marti, inchiderea Bazinului Olimpia, unde o fetita de zece ani s-a accidentat la antrenamentele de inot, dupa ce au.

Faze tari: Socant! Un barbat insurat de 10 ani a descoperit ca e femeie; Un selfie era sa ii coste viata. Ce a patit un cuplu pe o plaja din Cancun; Sustine ca nu a mai dormit de 41 de ani

Aproape sa fie linsat dupa ce a intrat cu masina intr-o procesiune zombie. La San Diego, soferul unei masini a fortat trecerea printre participantii la o procesiune zombie, care bloca strada. Infiorator! Vor sa-si omoare fetita de 10 ani. Motivul este halucinant. Crimele de onoare pe care le comit familiile din Afganistan au facut inconjurul lumii, iar o noua astfel de atrocitate este pe cale de a fi comisa.

Un chinez insurat de 10 ani a aflat ca este femeie cand l-au apucat durerile menstruale

Un barbat din China care a mers la spital din cauza unor dureri de stomac a aflat de la medici ca este, de fapt, femeie si ca se afla la menstruatie. El este casatorit de 10 ani si sustine ca a avut o viata sexuala normala cu sotia sa.

O femeie a uitat 10 ani un vibrator in vagin

O britanica de 38 de ani care a mers la medic pentru ca se simtea obosita si slabita a aflat ca avea de 10 ani un vibrator in vagin.

O femeia a uitat 10 ani un vibrator in vagin

O britanica de 38 de ani care a mers la medic pentru ca se simtea obosita si slabita a aflat ca avea de 10 ani un vibrator in vagin.

Ilfov: Un copil de 12 ani a fost taiat pe fata cu sabia de catre un copil de 10 ani

Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov a deschis un dosar penal dupa ce un copil de 10 ani din comuna ilfoveana Mogosoaia a ranit cu sabia un alt copil, in varsta de 12 ani, scrie Mediafax. Copilul de 10 ani,.

Faze Tari: Medicii sunt in soc: Iata ce au gasit in corpul unei femei! Era de 10 ani acolo; Rusoaica goala-pusca in mijlocul strazii. Soferii au fost nauciti de frumusetea ei; Putin cheama la el fotomodele pentru sex?

Barbatul care spune ca nu a mai dormit de 40 de ani! Vezi cum a ajuns sa arate. Cazul de mai jos a uimit intreaga lume medicala, iar nimeni nu a gasit. Stii pe ce te asezi? Mobila cu aspect si miros de piele umana, la preturi astronomice. Artista britanica Gigi Barker a creat o linie de mobila, care arata.

Un copil de 12 ani din Mogosoaia a fost taiat cu sabia de un alt copil de 10 ani

Un copil de 12 ani din comuna ilfoveana Mogosoaia a fost taiat cu o sabie in zona fetei, miercuri dupa-amiaza, de un alt copil, in varsta de 10 ani. in acest caz, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor.

Suceava: Un copil de 10 ani s-a inecat in raul Moldova, unde era la scaldat cu fratele sau

Un baiat de zece ani din comuna suceveana Valea Moldovei s-a inecat, luni, in raul Moldova, unde mersese la scaldat cu fratele sau de noua ani, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene S.

Victor Ponta cere formal sprijinul PSD pentru candidatura prezidentiala, la Craiova, fieful lupilor tineri ai partidului/ Lideri locali: Candidatura lui Ponta - o formalitate, treaba lui sunt cele 10 procente care lipsesc

Victor Ponta urmeaza sa ceara formal sprijinul PSD pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale, in Consiliul National al Partidului, care va avea loc marti, la Craiova, fieful primaritei Lia Olguta Vasilescu si al liderului social-democrat local Claudiu Manda, exponenti ai tinerei generatii de lideri social-democrati din teritoriu, care i-a detronat pe bataranii baroni locali PSD. Data de 29 iulie marcheaza si 2 ani de la referendumul esuat de demitere a presedintelui, iar Craiova este locul unde in urma cu circa un an postul Antena 3, detinut de familia conservatorului Dan Voiculescu, aliatul PSD-ului, a scos in strada 50. 000 de oameni la aniversarea televiziunii, la care vedetele statiei au facut trimitere si la Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )