Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noaptea alba a scriitoarelor din Romania la Granada

Adevărul Adevărul,
Noaptea alba a scriitoarelor din Romania la Granada

Zeci de cercetatori, scriitori si poeti, universitari si jurnalisti, din Romania si din alte 20 de tari, participa in Spania la Congresul International cu tema Corpuri de femei. Imagine si timp, o istorie interdisciplinara a privirii, organizat de Universitatea din Granada intre 25 si 28 iunie, impreuna cu Lectoratul de limba romana de la Granada si cu sprijinul Institutului Cultural Roman de la Madrid. continuă pe Adevărul

Se infiinteaza prima scoala privata de asistente medicina dentara din Romania

Societatea Romana de Profilaxie si Educatie Dentara din Romania impreuna cu Universitatea Hyperion din Bucuresti infiinteaza prima scoala privata de asistente specializate in medicina dentara din Romania.

Emilia Bunea, fost director financiar al ING Group, preia conducerea Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania

Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania, are incepand cu data de 1 iulie un nou director general CEO). Grupul MetLife a numit-o pe Emilia Bunea 44 ani) in functia de Chief Executive Officer al Metropolitan Life, in locul lui Theodor Alexandrescu, care a condus operatiunile MetLife in Romania timp de noua ani. Numirea Emiliei Bunea este in curs de aprobare din partea autoritatilor locale. Theodor Alexandrescu 44 ani), este numit CEO Chief Executive Officer) al MetLife Golf, cu sediul in Dubai, reprezentand cinci tari: Kuwait, Quatar, Bahrain, Oman si Emiratele Arabe Unite.

Copiii din Romania, supravietuitori. Unul din zece sufera de foame

Copiii din Romania nu sunt doar copii. Sunt, de fapt, supravietuitori. Un studiu recent arata ca unul din doi copii de la noi nu are parte nici macar de minimul necesar cand vine vorba de educatie, sanatate sau.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Greenpeace vrea includerea padurilor virgine de fag din Romania in UNESCO

Greenpeace vrea includerea pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO a padurilor virgine de fag din Romania, intr-un demers comun cu alte 12 tari europene care poseda astfel de paduri, organizatia primind marti sprijinul Comisiei parlamentare pentru relatia cu UNESCO.

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania pe 24 iunie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania, marti, 24 iunie. Postul de nisa a inregistrat o medie de 3% rating si 12,3% cota de piata,.

Moldova va incepe sa importe gaze din Romania in aceasta vara si ar putea deveni independenta de Rusia in cativa ani

Republica Moldova va incepe sa importa gaze naturale din Romania in aceasta vara, ceea ce ii va permite sa reduca progresiv dependenta fata de Rusia, a anuntat marti ministrul Economiei din aceasta fosta republica sovietica care urmeaza sa semneze vineri un acord de asociere la Uniunea Europeana, scrie AFP.

Surpriza in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania: Soceram, la un singur pas sa devina liderul pietei

Surprize in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania, o piata, care conform reprezentantilor din industrie a fost printre putinele care au reusit sa se mentina la un nivel stabil in anul precedent. Wienerberger isi continua.

(P) O premiera in mediul ONG din Romania: Asociatia ViitorPlus a inaugurat o padure

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila a inaugurat, sambata, 14 iunie, padurea de la Dragos-Voda, din judetul Calarasi, prima padure infiintata de un ONG din Romania. Aceasta a fost plantata in 2010 prin programul de impaduriri al.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )