Libnet.ro
UNICEF

17:45

(P) O premiera in mediul ONG din Romania: Asociatia ViitorPlus a inaugurat o padure

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) O premiera in mediul ONG din Romania: Asociatia ViitorPlus a inaugurat o padure

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila a inaugurat, sambata, 14 iunie, padurea de la Dragos-Voda, din judetul Calarasi, prima padure infiintata de un ONG din Romania. Aceasta a fost plantata in 2010 prin programul de impaduriri al. continuă pe Wall-Street Ro

Copiii din Romania, supravietuitori. Unul din zece sufera de foame

Copiii din Romania nu sunt doar copii. Sunt, de fapt, supravietuitori. Un studiu recent arata ca unul din doi copii de la noi nu are parte nici macar de minimul necesar cand vine vorba de educatie, sanatate sau.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata la aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Ce-a de-a sasea editie a celui mai impresionat spectacol aviatic din Romania reuneste in acest an 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

Surpriza in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania: Soceram, la un singur pas sa devina liderul pietei

Surprize in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania, o piata, care conform reprezentantilor din industrie a fost printre putinele care au reusit sa se mentina la un nivel stabil in anul precedent. Wienerberger isi continua.

Business B1 la zi: Electronicele din Romania, mai scumpe decat in Uniunea Europeana (VIDEO)

Preturile bunurilor de consum si serviciilor din Romania reprezinta 57% din media Uniunii Europene UE), dar romanii platesc peste medie pentru electronice si aproape de acest nivel pentru haine si mijloace .

Sectorul energetic din Romania ar putea beneficia de finantare europeana de MILIARDE de euro

Sectorul energetic din Romania ar putea beneficia de o finantare europeana de cateva miliarde de euro in urmatorii sase ani. Banii ar urma sa fie folositi pentru investitii in retele, spatii de.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata, la aeroportul bucurestean Aurel Vlaicu

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, si este organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, ROMAERO si Clubul Sportiv AIBO.

Adolescentul de etnie roma linsat in Franta ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania

Adolescentul roman de etnie roma, linsat saptamana trecuta in suburbiile capitalei franceze de un grup de persoane care l-au banuit ca a jefuit o locuinta, ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania pentru a se alatura familiei sale care plecase in Franta, a scris vineri presa franceza citand surse neprecizate din cadrul anchetei.

Adolescentul roman agresat in Franta fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania

Adolescentul roman agresat la periferia orasului Paris ajunsese in Franta dupa ce fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania, afirma surse apropiate anchetei. Adolescentul se numeste Gheorghe C. , are 17.

Adolescentul roman agresat in Franta fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania

Adolescentul roman agresat la periferia orasului Paris ajunsese in Franta dupa ce fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania, afirma surse apropiate anchetei, citate de postul francez RTL, potrivit.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )