Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noi imagini din curtea lui Gheorghe Dinca. Ancheta ia in calcul o a treia victima

Antena3 Antena3,
Noi imagini din curtea lui Gheorghe Dinca. Ancheta ia in calcul o a treia victima

UPDATEAnchetatorii iau in calcul o a treia victima a lui Gheorghe Dinca, deoarece un cercel si o geanta pe care le-au gasit in urma cu o luna la perchezitia masinii acestuia nu au fost. continuă pe Antena3

Ancheta continua in cazul Caracal: Remus Radoi, audiat la DIICOT. Noi cautari in curtea lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

UPDATE:Anchetatorii scaneaza, luni peretii casei lui Gheorghe Dinca, in cautarea de noi probe. Ancheta din cazul Caracal este departe de final. Luni, sunt asteptati la audierile de la.

Procurorii au identificat 23 de locuri suspecte in curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii au identificat 23 de locuri suspecte in curtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au scanat jumatate din terenul pe care acesta il detine. Anchetatorii au revenit luni cu aparatul special pentru a termina de.

Noi imagini cu Gheorghe Dinca la casa groazei

Antena 3 a prezentat noi imagini cu Gheorghe Dinca in timpul cercetarilor de la casa groazei. Criminalul asista la ancheta si priveste cum investigatorii sapa cu un excavator in cele 32 de puncte.

Vecinul lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: Toata lumea a vazut fum iesind din curtea lui. Sotia sa era la Caracal in luna mai

Noi detalii cutremuratoare din ancheta de la Caracal. Sotia lui Gheorghe Dinca ar fi fost acasa in luna mai, cand Luiza Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie ar fi fost ucisa. A fost.

Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca. Indiciile gasite de anchetatori, la Caracal

O noua zi de ancheta, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoana sa fi ajuns in mainile lui Gheorghe Dinca. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit in masina principalului suspect in cazul de la Caracal? Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca O varianta socanta prinde .

Dezvaluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dinca e protejat de clanurile din Olt

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca Gheorghe Dinca beneficiaza de protectie din partea clanurilor din Olt. Eu merg din prima zi pe.

Vecinul si fostul angajat al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: Sotia sa era la Caracal in luna mai

Noi detalii cutremuratoare din ancheta de la Caracal. Sotia lui Gheorghe Dinca ar fi fost acasain lunamai, atunci cand suspectul marturiseste ca ar fi ucis-o pe Luiza, potrivit vecinului lui.

Informatii inedite din ancheta de la Caracal. De ce bat anchetatorii pasul pe loc la casa ororilor

Anchetatorii bat pasul pe loc la casa ororilor din Caracal in a patra saptamana de cercetari. Criminalistii strang caramida cu caramida daramaturile din curtea lui Gheorghe Dinca, insa planul lor le-a.

Surse: Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns la Caracal

Sotia lui Gheorghe Dinca, Elena Dinca, ar putea fi un personaj cheie in cazul atrocitarilor de la Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, Elena Dinca s-ar fi intors din Italia si urmeaza sa fie audiata.

Fiica lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri incredibile: Sa zicem ca sunt fiica unui criminal. DIICOT m-a audiat sase zile la rand

Fiica lui Gheorghe Dinca a facut noi dezvaluiri despre tatal ei. Am avut un soc cand am aflat stirea. Cand am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Politie. Am dat declaratii. Am stat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )