Libnet.ro
UNICEF

01:05

NOI DEMISII in PSD. Care sunt cei doi edili care au renuntat la functii in semn de solidaritate cu protestatarii

B1 B1,
NOI DEMISII in PSD. Care sunt cei doi edili care au renuntat la functii in semn de solidaritate cu protestatarii

Situatia in care se afla Romania este fara precedent in istoria tarii. Romanii sunt revoltati pentru adoptarea ordonantelor cu privire la modificarea Codului Penal, iar sute de mii de. continuă pe B1

Sentinta in dosarul patronilor italieni batuti crunt in centrul Devei: cei doi agresori au fost condamnati

Magistratii i-au condamnat la inchisoare pe Raoul Locsei si Anton Mihet, cei doi tineri din Deva acuzati ca au agresat doi italieni si o tanara. Incidentele s-au petrecut in centrul istoric al municipiului, in toamna anului 2015, sub privirile a zeci de localnici.

Magistratii instantei supreme incep judecata in dosarul de abuz in serviciu in care sunt acuzati Liviu Dragnea, fosta lui sotie si angajati ai DGASPC Teleorman

Instanta suprema incepe marti judecarea dosarului de abuz in serviciu in care sunt acuzati presedintele PSD, Liviu Dragnea, fosta lui sotie, Bombonica Prodana, si angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

Un deputat social-democrat a declansat lantul demisiilor din PSD: Nu pot acorda girul unui grup infractional aflat vremelnic in fruntea PSD si a tarii. Sunt ministri care sunt extrem de confuzi la acest moment

Mai multi social-democrati au demisionat, in ultimele zile, din partid, in semn de nemultumire fata de decizia Guvernului de a aproba OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal si de procedura penala. Cea mai recenta demisie este cea a lui Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, care a denuntat minciuna si impostura din Cabinetul Grindeanu.

Vicepresedintele PSD Calarasi: Sunt indignat ca nu s-a inteles nimic din erorile puterii din alte vremuri

Vicepresedinte interimar al Organizatiei Judetene a PSD Calarasi, Razvan Meseseanu, si-a exprimat indignarea pe o pagina de socializare, in legatura cu adoptarea ordonantei privind modificarea legislatiei penale. Meseseanu spune ca nu este de acord cu ceea ce s-a intamplat si, in opinia sa, cea mai buna solutie o reprezinta curatenia adevarata in propria curte.

Care sunt actele necesare la inscrierea in Programul Casa Verde Plus

Programul Casa Verde Plus va permite persoanelor fizice care vor sa isi izoleze termic locuinta sa solicite de la stat o suma nerabursabila de maxim 40. 000 lei, sub forma unei prime de eficienta energetica.

Nu-ti gasesti job? Iata care sunt calitatile pe care le cauta angajatorii in 2017

Anul 2017 se preconizeaza a fi un an mai bun ca 2016, pentru piata muncii din Romania, o spun specialistii din piata munciii. Daca esti in cautarea unui loc de munca trebuie sa stii ca angajatorii se vor uita in principal la candidatii care poseda.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )