Libnet.ro
UNICEF

20:45

Noi dezvaluiri in cazul Condrea. Unde se afla copilul, de fapt, in seara accidentului

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri in cazul Condrea. Unde se afla copilul, de fapt, in seara accidentului

Noi dezvaluiri facute de fosta sotie a lui Condrea, joi, la Antena 3. Femeia sustine ca fetita nu era la ea in momentul accidentului patronului Hexi, astfel ca Dan Condrea nu se ducea sa ia copilul,. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: in calculatorul lui Dan Condrea se afla un registru al spagilor cu nume si sume si o lista cu spitalele care luau dezinfectanti

Un om din interiorul Hexi Pharma a declarat ca in calculatorul lui Dan Condrea se afla un registru al spagilor cu nume si sume, o lista cu spitalele care luau dezinfectanti diluati de la Hexi Pharma, iar ar.

Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: Managerii de spital iau 30% din contracte si o parte din bani ii dau partidelor (VIDEO)

Noi dezvaluiri incredibile facute in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai importanti medici microbiologi din Romania a dezvaluit pentru jurnalistii de la Gazeta Sporturilor circuitul spagii in.

Reactii politice la cazul Condrea. Dragnea: As vrea sa nu vedem Elodia reloaded. Ponta: Cine are putere sa faca asa ceva? Coruptia sinucide

Fostul premier Victor Ponta sugereaza ca in spatele mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, s-ar afla o mana criminala, in timp ce presedintele PSD Liviu Dragnea pledeaza pentru desecretizarea notelor informative transmise institutiilor privind dezinfectantii Hexi Pharma.

Vicepremierul Dincu, fascinat de cazul Condrea: A dezlantuit imaginarul colectiv, magic, mistic, bulversant! Pentru un sociolog e ca si cum unui cercetator de uragane i-ar veni uraganul in curte. E o ocazie rara

Vicepremierul Vasile Dincu, profesor universitar in sociologie, considera ca este fascinant, o ocazie rara, pentru un cercetator in domeniu, cazul legat de moartea omului de afaceri Dan Condrea si scanalul dezinfectantelor Hexi Pharma, insa el avertizeaza ca pentru societatea romaneasca are efecte negative.

Ion Cristoiu, despre cazul Condrea: Orice sondaj de opinie ar arata ca, cu exceptia a doi-trei tembeli, nimeni din Romania nu crede in varianta accidentului (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul Dan Condrea asistam la cea mai mare criza de incredere in statul.

Cazul Condrea. Traian Basescu, declaratii terifiante despre servicii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la Suceava, despre moartea lui Dan Condrea, ca exclude implicarea vreunui serviciu romanesc, in conditiile in care acestea te pot.

Parapsihologul Lidia Fecioru, despre inducerea sinuciderii in cazul Condrea

Ipoteza sinuciderii inca planeaza asupra fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, iar parapsihologii spun ca astfel de gesturi pot fi chiar induse oamenilor. Ideea sinuciderii se poate induce si se.

Imaginile furnizate de Primaria Corbeanca in cazul Condrea ar fi fost editate. Sabin Orcan: Nu e un banal accident. Personajul respectiv era unul de care depindea aflarea adevarului despre una dintre cele mai oribile afaceri de coruptie (VIDEO)

Ultimele imagini cu Dan Condrea in viata au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primariei Corbeanca cu putin timp inainte de accident. Ele, insa, starnesc mai multe controverse.

Liviu Dragnea, despre cazul Condrea: Ar trebui sa nu ne dam cu parerea toti despre acest accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni singurele care pot stabili cauzele reale ale accidentului in care ar fi fost implicat Dan Condrea sunt institutiile abilitate si ca oamenii nu ar trebui sa.

Teodor Atanasiu: cazul Condrea, nefiind de siguranta nationala, nu are legatura cu SRI

Deputatul liberal Teodor Atanasiu, membru al Comisiei de control SRI, a declarat luni ca subiectul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, nu are legatura cu Serviciul Roman de Informatii, acesta nefiind un caz de siguranta nationala, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )