Libnet.ro
UNICEF

22:45

Noi explicatii ale sefului ANAF dupa controlul de la RISE Project: Ce spune Bogdan Stan despre demisia sa

B1 B1,
Noi explicatii ale sefului ANAF dupa controlul de la RISE Project: Ce spune Bogdan Stan despre demisia sa

Convocat de urgenta de Mihai Tudose, seful ANAF a tinut sa precizeze, dupa trei ore de sedinta, ca nu i se clatina scaunul. Bogdan Stan si-a linistit angajatii si precizeaza ca nu vor fi demiteri. continuă pe B1

Noi explicatii ale sefului ANAF dupa controlul de la RISE Project: Ce spune Bogdan Stan despre demisia sa(VIDEO)

Convocat de urgenta de Mihai Tudose, seful ANAF a tinut sa precizeze, dupa trei ore de sedinta, ca nu i se clatina scaunul. Bogdan Stan si-a linistit angajatii si precizeaza ca nu vor fi demiteri.

Presedintele ANAF despre controlul la Rise Project: Inspectia a avut loc in urma unei analize de risc, dupa depunerea unei sesizari la Directia Antifrauda

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, afirma ca inspectia care a avut loc joi la sediul Rise Project a fost facuta in urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, dupa o sesizare, si ca institutia desfasoara sute de controale, fara legatura cu continutul editorial al unor publicatii, scrie news. ro.

PNL cere demiterea sefului ANAF, dupa ce inspectorii au descins in redactia Rise Project fix in ziua in care a fost publicat un articol critic despre Liviu Dragnea

PNL solicita demiterea de urgenta a presedintelui ANAF pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii. Inspectorii ANAF au derulat astazi un control inopinat la redactia RISE Project, fix in ziua in care jurnalistii urmau sa publice un articol despre presedintele PSD Liviu Dragnea.

PNL cere demiterea sefului ANAF pentru verificarile efectuate la Rise Project

PNL cere demiterea de urgenta a presedintelui ANAF, Bogdan Stan, in urma verificarilor efectuate de institutie la Rise Project, acuzand incalcarea in mod grosolan a libertatii presei, potrivit unui comunicat al formatiunii.

Ce spune seful ANAF, despre controlul de la Rise Project

Seful ANAF, Bogdan Stan, a declarat vineri, dupa intalnirea cu premierul Mihai Tudose, ca acel control facut de institutia pe care o conduce la Rise Project nu are nicio legatura cu politicieni,.

ANAF, despre controlul la Rise Project: Controalele nu au legatura cu continutul editorial

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a explicat ca inspectia care a avut loc, joi, la sediul Rise Project , a fost facuta in urma unei analize de risc realizate de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, dupa o sesizare si ca institutia desfasoara sute.

Bullshit. Militieni. Explicatiile ANAF privind controlul la Rise Project, demontate de un fost sef al institutiei

Inspectorii ANAF au efectuat joi un control inopinant la sediul Rise Project exact in ziua in care jurnalistii acestei publicatii se pregateau sa publice un document DGIPI prin care se aratau.

Bullshit. Militieni. Explicatiile ANAF privind controlul la Rise Project, demontate de un fost sef al institutiei

Inspectorii ANAF au efectuat joi un control inopinant la sediul Rise Project exact in ziua in care jurnalistii acestei publicatii se pregateau sa publice un document DGIPI prin care se aratau.

Nu este pus in pericol postul sefului ANAF

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, la Parlament, ca premierul Mihai Tudose l-a chemat la Guvern pe seful ANAF, Bogdan Stan, pentru a identifica o serie de masuri privind imbunatatirea activitatii institutiei, si nu pentru a fi mustruluit, nefiind pus in pericol postul sefului ANAF.

Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, cu premierul si mai multi ministri/ S-a scapat robinetul la angajari in administratia centrala/ Nu este in pericol postul sefului ANAF

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca luni va avea loc o sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, pentru a vedea care sunt concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare. Dragnea a mai precizat ca nu este in pericol postul sefului ANAF Bogdan Stan si ca a avut o intalnire cu primul ministru, care a avut patru-cinci ore de discutii cu cei de la Finante si ANAF.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )