Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noi probleme pentru Gabriel Oprea. O noua ancheta Doi si un sfert poate exploda in orice clipa

Antena3 Antena3,
Noi probleme pentru Gabriel Oprea. O noua ancheta Doi si un sfert poate exploda in orice clipa

Pe Gabriel Oprea il paste un nou dosar penal. La serviciul secret al Internelor s-ar fi strans deja de-a lungul vremii nenumarate informatii bomba despre faptul ca Oprea ajunsese sa. continuă pe Antena3

Noi probleme pentru clientii ING: Sunt anuntate intreruperi ale sistemului Home Bank. Nici platile cu cardul si tranzactiile la ATM-urile bancii nu vor fi posibile in urmatoarele zile

Noi probleme pentru clientii ING. Sistemul Homebank va fi inutilizabil sambata, dar si pe 23 octombrie. ING a anuntat ca sistemul va fi oprit pentru pentru actualizarea serviciului de internet banking. Nici.

Gabriel Oprea, audiat la DNA pentru ucidere din culpa

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Gabriel Oprea a fost citat in.

Gigi Becali, dezvaluire bomba despre Gabriel Oprea: A primit ordin sa ma ancheteze

Fostul vicepremier si ministru de Interne al Romaniei, Gabriel Oprea, s-a prezentat din nou la sediul DNA, pentru a fi pus sub acuzare de ucidere din culpa in dosarul privind moartea politistului Bogdan Gi.

Gabriel Oprea: Cer iertare familiei politistului Gigina. E o tragedie prin care trebuie sa trec cu demnitate

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul privind.

Gabriel Oprea, la DNA pentru a fi pus oficial sub acuzare in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina: Ni s-a facut semn sa mergem mai departe. Nu mi-am dat sema de accident (VIDEO)

UPDATE La iesirea de la DNA, Gabriel Oprea a declarat ca era in timpul serviciului atunci cand a avut loc accidentul in care a murit Bogdan Gigina si ca masina in care se afla nu.

Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri cererea DNA de urmarire penala pentru ucidere din culpa a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat al Administratiei.

NEWS ALERT. Presedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. DNA poate sa il ancheteze pe fostul vicepremier pentru moartea agentului Bogdan Gigina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. Astfel, procurorii anticoruptie pot incepe anchetarea fostului vicepremier, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpa

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Gabriel Oprea, in dosarul in care este acuzat de ucidere in culpa.

Gabriel Oprea, suspect in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina: inca o data, imi cer iertare familiei. Cand am venit la MAI, am vrut sa merg cu masina mea

Fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea a declarat, la iesirea de la DNA, ca are calitatea de suspect in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, aratand ca in seara de 20 octombrie 2015 s-a intamplat un accident nefericit, o tragedie si cere iertare familiei acestuia. inainte de a intra in sediul parchetului, Oprea a stat mai multe minute la coada.

Presedintele Iohannis a avizat urmarirea penala a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a avizat, vineri, urmarirea penala a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )