Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi restrictii in mai multe localitati din judetul Alba Se inchid restaurantele, iar circulatia pe timp de noapte si a grupurilor mai mari de 6 persoane se va interzice

B1 B1,
Noi restrictii in mai multe localitati din judetul Alba Se inchid restaurantele, iar circulatia pe timp de noapte si a grupurilor mai mari de 6 persoane se va interzice

Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba a decis implementarea mai multor masuri pentru populatie, in contextul cresterii incidentei cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj cere carantinarea a cinci localitati din judet

Cinci localitati din judetul Cluj ar urma sa intre in carantina de sambata, potrivit unei solicitari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Este vorbe desprelocalitatea Izvoru Crisului.

Cinci orase din judetul Alba, inclusiv Alba Iulia, dar si o comuna, vor intra in carantina

Orasele Alba Iulia, Sebes, Blaj, Cugir si Abrud, dar si comuna Ciugud, vor intra in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu Covid-19. Informatia a fost confirmata de directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, care a anuntat ca au fost primite avizele pentru toate localitatile mentionate.

Trump, aproape de a-si pierde toata credibilitatea. Mai multe autoritati din SUA spun ca nu exista dovezi ca s-ar fi pierdut sau modificat voturi

Mai multe autoritati din SUA, implicate in gestionare alegerilor americane, au transmis joi ca, la mai bine de o saptamana de la scrutinul prezidential, nu s-a gasit nicio dovada ca ar exista buletine de vot pierdute sau modificate si sisteme de vot piratate, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Restrictii noi in alte opt localitati din Arges. La ce solutie recurge CJSU pentru a suplimenta paturile COVID

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges a introdus restrictii suplimentare pentru alte opt localitati care au depasit rata de incidenta de 3 la mie si vrea sa transforme Spitalul Militar din Pitesti in unitate de suport COVID-19.

Topul zonelor in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Capitala este pe locul I, urmata de judetele Cluj si Sibiu

Capitala se mentine in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus, in Bucuresti fiind depistate, in ultimele 24 de ore, 1. 274 de cazuri, conform datelor GCS. Pe locul II se afla judetul Cluj cu 601 de noi imbolnaviri, iar pe locul III judetul Sibiu cu 426 de cazuri noi.

Noi restrictii dure incepand de luni. Mii de romani sunt vizati de aceasta decizie

Orasul Sibiu si localitatile Cisnadie si Talmaciu intrp de luni in carantina, a anuntat vineri seful DSU, Raed Arafat, in conditiile in care rata de indectare a ajuns azi la 7, 78 la mia de locuitori, cea mai mare din tara. Noi restrictii dure incepand de luni Aceasta decizie a fost luata in sedinta de .

12 localitati din Romania, atestate ca statiuni turistice de interes local

Guvernul Romaniei a aprobat atestarea comunei Ocna-Sugatag din judetul Maramures, ca statiune turist.

Topul judetetelor care au inregistrat cele mai multe infectari in ultimele 24 de ore. Capitala nu renunta la primul loc

Capitala se mantine in topul zonelor cu cele mai multe noi infectari, in Bucuresti fiind inregistrate 999 de cazuri in ultimele 24 de ore. Pe locul II in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus de afla Constanta cu 362 de noi infectari si Tulcea 273 de noi imbolnaviri.

Clujul va avea cele mai multe paturi COVID-19 ATI din tara, dupa Bucuresti

Clujul va deveni judetul cu cele mai multe patru de terapie intensiva pentru pacientii COVID-19, fiind intrecut doar de Bucuresti, a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa, prefectul Mircea Abrudean, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )