Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump, aproape de a-si pierde toata credibilitatea. Mai multe autoritati din SUA spun ca nu exista dovezi ca s-ar fi pierdut sau modificat voturi

Adevărul Adevărul,
Trump, aproape de a-si pierde toata credibilitatea. Mai multe autoritati din SUA spun ca nu exista dovezi ca s-ar fi pierdut sau modificat voturi

Mai multe autoritati din SUA, implicate in gestionare alegerilor americane, au transmis joi ca, la mai bine de o saptamana de la scrutinul prezidential, nu s-a gasit nicio dovada ca ar exista buletine de vot pierdute sau modificate si sisteme de vot piratate, potrivit AFP, citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

Un pacient infectat cu COVID-19 a murit dupa mai multe zile de asteptare a unui pat la ATI: Nu mai pot. Nu se ocupa nimeni de mine

Un barbat din Hunedoara si-a trait ultimele zile ale sale in chinuri groaznice. in contextul in care spitalele din Romania sunt arhipline, sectiile de Terapie Intensiva nu mai au niciun pat disponibil. Familia isi plange cu disperare ruda moarta si povesteste situatia dificila prin care au trecut. Cate zile au cautat un pat liber la .

Peste 900 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - peste 900 - sunt raportate in continuare in Capitala. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore este deschis de Brasov, Cluj si Hunedoara, care au peste 400 de cazuri.

Tot mai multe trenuri sunt anulate in Europa din cauza restrictiilor de circulatie si a numarului mic de pasageri

In tot mai multe tari din Europa sunt anulate trenuri interne si internationale, dupa ce cateva tari au impus lockdown-uri si numarul de pasageri a scazut in unele zone si cu peste 70%. Din martie pana in iunie au fost anulate multe trenuri si apoi lucrurile si-au revenit cateva luni, dar acum serviciile sunt din nou restranse din cauza pandemiei.

Mai multe masini au luat foc pe A1. Cum a fost posibil asa ceva

In aceasta dupa-amiaza soferii care au circulat pe Autostrada A1 Deva Nadlac au avut parte de un eveniment dramatic. Circulatia a fost oprita pentru a se putea interveni la fata locului. Un autotrailer incarcat cu masini a luat foc pe Autostrada A1 in aceasta dupa-amiza un autotrailer care transporta autoturisme a luat pe foc .

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare. Se invoca lipsa de spatiu

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare din Romania, pe motiv ca s.

Mai multe ONG-uri ii solicita primarului Nicusor Dan solutii pentru persoanele fara adapost in perioada pandemiei

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita Primarului General Nicusor Dan sa ia masuri urgente cu privire la persoanele fara adapost in contextul noilor masuri impuse de Guvern pentru limitarea efectelor pandemiei si sa comunice public care este strategia Primariei Municipiului Bucuresti in aceasta privinta, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa in ziua cu cele mai multe decese

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa de la ora 19. Evenimentul de la Palatul Cotroceni are loc in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe decese.

Christina Ich vs Alina Ceusan. Cine a strans mai multe voturi si a castigat la E! Peoples Choice Awards

Este al doilea an de cand, in cadrul E! Peoples Choice Awards a fost inclusa categoria Romanian Social Media Star. Daca anul trecut castigatoare a fost Adelina Pestritu, anul acesta trofeul a ajuns la Cristina Ich.

Donald Trump continua sa lupte, dar ar fi gata de un transfer pasnic de putere daca actiunile din instanta esueaza. Presedintele in exercitiu al SUA sustine ca el e adevaratul castigator in mai multe state-cheie

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a reclamat intarzierea numararii voturilor in Carolina de Nord stat in care inca nu a fost anuntat castigatorul celor 15 voturi electorale.

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )