Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noi secretari de stat la Ministerul Energiei si Ministerul Finantelor, dar si un nou consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului. Cine sunt noii demnitari

Hotnews Hotnews,
 Noi secretari de stat la Ministerul Energiei si Ministerul Finantelor, dar si un nou consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului. Cine sunt noii demnitari

Ministerul Energiei are doi noi secretari de stat, potrivit unor decizii semnate de premierul Dacian Ciolos, publicate vineri in Monitorul Oficial. Unul dintre ei a lucrat patru ani pe functii de conducere la OMV si OMV Petrom. Premierul a mai semnat si decizia de numire a unui secretar de stat la Ministerul Finantelor. In plus, a fost numit un consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, iar un secretar general ajunct al Ministerului de Interne a fost numit temporar secretar general la acelasi minister. Vezi cine sunt noii demnitari din Cabinetul Ciolos. continuă pe Hotnews

Premierul a numit noi secretari de stat la ministerele Energiei si Finantelor

Premierul Dacian Ciolos a numit vineri noi secretari de stat, Aristotel Marius Jude si Georgeta Corina Popescu la Ministerul Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, ambii cu experienta in companii din energie, respectiv pe avocatul Gabriel Biris la Ministerul Finantelor.

Premierul a numit noi secretari de stat la ministerele Energiei si Finantelor

Trei noi secretari de stat au fost numiti in functii prin decizii ale premierului Dacian Ciolos, acestea fiind publicate astazi in Monitorul Oficial.

Claudiu Vrinceanu si Vlad Vasiliu, numiti secretari de stat in Ministerul Economiei

Jurnalistul Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al Wall-Street. ro, si Vlad Vasiliu, consilier la Ambasada Romaniei la Berlin, au fost numiti secretari de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Schimbari la varful MAI: trei secretari de stat din Ministerul de Interne, eliberati din functie. Seful Politiei Constanta este noul sef al Politiei Romane

Ilie Botos, Bogdan Tohaneanu si Gheorghe Cornescu, secretari de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), au fost eliberati din functie, joi, de Petre Toba. De asemenea, ministrul de Interne a anuntat si noul sef al Politiei Romane, acesta fiind chestorul de politie Bogdan Despescu.

Dacian Ciolos a numit patru noi secretari de stat la Agricultura, Transport, Sanatate si Sport

Premierul Dacian Ciolos a numit patru secretari de stat la ministerele Agriculturii, Transporturilor, Sanatatii si Tineretului si Sportului, potrvit unor decizii aparute, miercuri, in Monitorul Oficial.

Dacian Ciolos a numit patru noi secretari de stat la Agricultura, Transport, Sanatate si Sport

Premierul Dacian Ciolos a numit patru secretari de stat la ministerele Agriculturii, Transporturilor, Sanatatii si Tineretului si Sportului, potrivit unor decizii aparute, miercuri, in Monitorul Oficial.

Dupa Ministerul Energiei, si Ministerul Economiei a publicat lista cu societatile la care este actionar si managerii acestora

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri a publicat miercuri lista companiilor din portofoliu la care este actionar, precum si componenta consiliilor de administratie ale acestora. Si Ministerul Energiei a publicat lista cu societatile la care detine actiuni, insa in cursul zilei de marti.

Ministerul Energiei a publicat lista companiilor din subordine si componenta Consiliilor de Administratie

Ministerul Energiei a trimis astazi redactiei lista completa a companiilor la care este actionar majoritar si minoritar, capitalul lor social, numele directorilor generali, precum si componenta Consiliilor de Administratie sau de Supraveghere ale acestor companii.

Ministerul Energiei a publicat lista cu toate companiile la care este actionar si managerii acestora

Ministerul Energiei a transmis presei lista companiilor pe care le are in subordine, procentul actiunilor pe care le detine si componentele Consiliilor de Administratie sau de Supraveghere. De asemenea, in lista sunt mentionati si directorii generali ai acestor societati. Vezi lista atasata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )