Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noii mosieri ai Romaniei: Traian Basescu, Mircea Basescu si Ferma 10

Antena3 Antena3,
Noii mosieri ai Romaniei: Traian Basescu, Mircea Basescu si Ferma 10

Presedintele Traian Basescu si fratele sau Mircea Basescu se folosesc de copiii lor ca paravan, pentru a face afaceri. Cazul a fost prezentat sambata, la emisiunea Panorama, de la Antena 3. Ambii frati Basescu. continuă pe Antena3

Cine sunt noii mosieri ai Romaniei? Afla la Panorama

Cine sunt noii mosieri ai Romaniei si a cui fiica mai intra in clubul select al celor care au vrut pamant, dar si de ce securitatea a ajuns noua armata a Romaniei, vedeti sambata, la Panorama cu Oana.

Traian Basescu, despre cazul Calarasi: Si Uniunea Compozitorilor trebuie sa faca o comisie, sa vada de ce canta greierii pe tarlaua familiei Basescu

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit miercuri in cadrul unei emisiuni de televiziune despre chestiunea creditului luat de fiica sa, Ioana Basescu, incercand sa explice cat mai clar toate detaliile creditului, dar si achizitionarea terenului.

Adrian Nastase, despre situatia din USL: Se face o imensa greseala, iar Traian Basescu profita

USL se clatina si vorbeste despre prezidentiale prea devreme, iar acest lucru este o greseala de pe urma careia Traian Basescu profita. Declaratia a fost facuta de fostul premier Adrian Nastase, sambata,.

Cum poate frana Traian Basescu noua Constitutie

Presedintele Traian Basescu se gandeste sa profite de slabiciunile din actuala Constitutie si sa conteste pentru a doua oara legea referendumului la Curtea Constitutionala, desi legea ii permite, teoretic, o singura sesizare.

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, miercuri seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de jurnalistul Robert Turcescu si difuzata de B1 TV. Printre subiectele abordate de.

Traian Basescu: Cand ne uitam la economia reala a tarii, abia ne taraim

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul inrebarii difuzata de B1 TV, ca economia Romaniei nu este una stabila, acest lucru intamplandu-se din cauza.

Basescu, despre cazul Calarasi: Si Uniunea Compozitorilor trebuie sa faca o comisie, sa vada de ce canta greierii pe tarlaua familiei mele

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit, miercuri in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre chestiunea creditului luat de fiica sa, Ioana Basescu, incercand sa explice cat mai clar toate detaliile creditului, dar si achizitionarea terenului.

Traian Basescu, invitat la B1 TV, de la ora 21.30

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, intr-o editie speciala a emisiunii Sub semnul intrebarii, de la ora 21:30. Care este opinia sefului statului referitoare la comisiile de ancheta din Parlament, cum califica luptele interne care se duc in USL si cum vede anul electoral 2014 sunt cateva dintre subiectele pe marginea carora presedintele Romaniei va comenta.

Traian Basescu le-ar putea strica vacanta de iarna parlamentarilor cu consimtamantul lui Ponta si Antonescu

Premierul Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii USL vor ramane in Bucuresti si vor lucra pana cand proiectul de buget pentru anul viitor va fi aprobat si promulgat. in conditiile in care premierul a estimat ca votul final in Parlament va fi pe 10-15 decembrie, iar presedintele Traian Basescu a anuntat ca va intoarce legea inapoi, parlamentarii au toate sansele sa-si petreaca sarbatorile la lucru.

Radu Tudor: Traian Basescu comunica din ce in ce mai des cu pamantul

Traian Basescu comunica din ce in ce mai des cu pamantul, maine, poimaine o sa vorbeasca cu plantele. Mi se pare de-o fatarnicie fara margini acest persoanaj. Daca ne luam dupa tine, Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2553 seconds )