Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou atac chimic ar fi avut loc in Siria. Numarul victimelor e de ordinul zecilor (VIDEO)

B1 B1,
Un nou atac chimic ar fi avut loc in Siria. Numarul victimelor e de ordinul zecilor (VIDEO)

Fortele armate siriene au lansat un nou atac chimic asupra Al-Lataminah, oras situat in nordul Siriei, au transmis surse locale, citate de media araba. Potrivit Washington Post, elicopere apartinand. continuă pe B1

LIVETEXT Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp. ------------14:55 Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a transmis omologului sau rus Vladimir Putin, intr-o convorbire telefonica, ca atacul chimic din Siria este inuman si ameninta procesul de pace, scrie AFP. 14:50 Franta a cerut convocarea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, dupa un nou atac chimic extrem de grav, a anuntat ministrul francez de Externe, Jean-Marc Ayrault.

Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. UPDATE Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp.

UPDATE Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp.

Atac chimic din Siria. Ce arata rezultatele primelor analize efectuate

Ministerul turc al Sanatatii a anuntat joi ca primele analize efectuate in cazul victimelor unui presupus atac chimic in Siria sugereaza ca ele au fost expuse la gaz sarin, un agent neurotoxic.

Turcia afirma ca victimele prezumtivului atac chimic din Siria au fost expuse gazului sarin / Rusia continua sa isi apere aliatul

Primele analize efectuate asupra victimelor prezumtivului atac chimic din Siria sugereaza faptul ca au fost expuse gazului sarin, un puternic agent neurotoxic, a declarat joi ministrul turc al Santatii, citat de AFP.

Atac chimic in Siria: Aviatia siriana a bombardat un depozit al insurgentilor ce continea substante toxice

Aviatia siriana a lovit 'un depozit al teroristilor' ce continea 'substante toxice', a anuntat miercuri Moscova, la o zi dupa atacul chimic care a avut loc in nord-vestul Siriei si care a uc.

Atac chimic in Siria, 35 de morti

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a anuntat ca pana la 35 de persoane si-au pierdut viata intr-un presupus atac chimic din localitatea Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib.

Mai multe explozii la metroul din Sankt-Petersburg. Numarul victimelor este foarte mare

O explozie s-a produs in metroul din Sankt-Petersburg si s-a soldat cu victime, a informat luni portalul Life News, citat de Reuters. Numarul victimelor nu este precizat. Life News a publicat o.

Sase persoane au murit si 18 au fost ranite, intr-o explozie care a avut loc in orasul Lahore

Sase persoane au murit si 18 au fost ranite, intr-un atac sinucigas care a avut loc in orasul Lahore din estul Pakistanului, a anuntat un oficial al politiei/ .

Un nou cutremur in judetul Buzau, luni dimineata. Seismul vine dupa ce duminica seara au mai avut loc trei seisme

Un cutremur a avut loc luni dimineata in judetul Buzau, dupa ce alte trei seisme au avut loc, in urma cu 12 ore. Cel mai recent cutremur a avut magnitudinea de 2,4 Richter, si s-a produs la ora 04,49 la adancimea de 140,7 kilometri, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )