Libnet.ro
UNICEF

16:16

Un nou dosar penal in care este vizat Gabriel Oprea. Denuntatorul-cheie face dezvaluiri exclusive

Antena3 Antena3,
Un nou dosar penal in care este vizat Gabriel Oprea. Denuntatorul-cheie face dezvaluiri exclusive

Julian Rosengren sesizeazaDNA, dupa declaratiile facute de Oana Niculescu-Mizil,in emisiuneaSinteza Zilei. Fosta deputata a povestit ca a fost chemata de Gabriel Oprea la Ministerul. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea, in atentia DNA, intr-un nou dosar penal. Cine a facut plangerea

Julian Rosengren, reprezentant al organiatiei Romanian Imprisonment Watch RIW), a vorbit la Antena 3 despre plangerea penala facuta impotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea. Plangerea penala pleaca de la o declaratie din luna mai a Oanei Niculescu-Mizil, cea care a povestit cum a fost ofertata de Oprea sa plece din PSD in UNPR.

RISCA iNCHISOAREA: Gici Becali, implicat intr-un dosar penal pentru amenintare (FOTO)

Din nou probleme pentru Gigi Becali! Procurorii au deschis un dosar penal pe numele latifundiarului din Pipera dupa ce un jurnalist a facut plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Dosar penal in urma incendiului de la depozitul de deseuri Maldaresti

In urma incendiului care a avut loc la depozitul de deseuri Maldaresti, din judetul Valcea s-a decis deschiderea unui dosar penal. Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea a decis.

Dosar penal in cazul incendiului de la groapa de gunoi din Maldaresti

Procurorii valceni au deschis dosar penal in cazul incendiului de la depozitul de deseuri din Maldaresti pentru distrugere si alte infractiuni privind protectia mediului si Legea apelor. Luni,.

Procurorii valceni au deschis dosar penal in cazul incendiului de la groapa de gunoi din Maldaresti. Gratiela Gavrilescu, huiduita de localnici

Procurorii valceni au deschis dosar penal in cazul incendiului de la depozitul de deseuri din Maldaresti pentru distrugere si alte infractiuni privind protectia mediului si Legea apelor. Luni, autoritatile locale au declarat stare de alerta in comuna, dupa ce groapa de gunoi cuprinsa de un incendiu in urma cu opt zile arde mocnit, iar in zona se degaja mult fum.

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem intr-un dosar care ii vizeaza pe Oprea si Ontanu

DNA au inceput urmarirea penala in rem intr-un dosar care-i vizeaza pe fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea si pe fostul edil al Sectorului 2 Neculai Ontanu. Procurorii anticoruptie.

Cel mai nou cuplu in showbiz?! Alexandra Dinu, surprinsa in compania fostului sot al unei celebre stiriste, implicat intr-un dosar penal alaturi de Udrea (FOTO)

Alexandra Dinu 36 de ani), fosta sotie a lui Adrian Mutu, alaturi de care are si un baiat pe nume Mario, a plecat in urma cu cativa ani din Romania pentru a-si urma visul de a deveni o.

Dosar penal pentru Gigi Becali

Un jurnalist a facut o plangere pentru amenintare pe numele patronului FCSB, fapta prevazuta de Codul Penal, iar aceasta a fost depusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1. Procurorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )