Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un nou protest de amploare pe strazile din Hong Kong

România Liberă România Liberă,
Un nou protest de amploare pe strazile din Hong Kong

Sute de persoane s-au adunat sambata dupa-amiaza la gara Yuen Long din Hong Kong, locul unor atacuri. continuă pe România Liberă

Pentru prima oara, China evoca posibilitatea de a trimite armata pe strazile din Hong Kong

China a afirmat miercuri ca poate trimite armata pe strazile din Hong Kong in cazul in care autoritatile locale cer acest lucru pentru mentinerea ordinii publice, scrie AFP.

Staff-ul aeroportului din Hong Kong se alatura protestatarilor

Insotitorii de zbor si staff-ul aeroportului din Hong Kong au inceput un protest de 11 ore pentru a cere guvernului sa traga la raspundere persoanele responsabile pentru un atac violent asupra rezidentilor de saptamana trecuta, informeaza The Guardian.

China pune protestele violente din Hong Kong pe seama unei presupuse interventii americane: Sfatuim SUA sa-si retraga mainile negre

Beijingul a pus tensiunea politica din Hong Kong pe seama mainilor negre din Statele Unite, amintindu-i Americii ca Hong Kongul este Hong Kongul Chinei, relateaza The Guardian.

VIDEO Activistii din Hong Kong au ignorat interdictia politiei si protesteaza in cartierul Yuen Long

Cateva mii de persoane au ignorat interdictia politiei sambata si s-au adunat intr-o zona rurala a Hong Kong-ului, unde mai multe persoane au atacat protestatarii la o statie de metrou weekendul trecut, relateaza Reuters.

Atentionare MAE pentru China. Proteste in Hong Kong, in perioada iulie-august

Ministerul de Externe informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in China in legatura cu desfasurarea unor proteste, in perioada iulie-august, si asupra riscului ca Aeroportul International Hong Kong sa fie blocat de catre protestatari, scrie Mediafax.

China sustine ca nu va tolera interventia unei forte straine in chestiunile legate de Hong Kong

China a criticat dur SUA si Marea Britanie marti pentru interventiile pe care le-au avut in problemele legate de Hong Kong, dupa ce cele doua tari si-au exprimat ingrijorarile legate de asalturile asupra protestatarilor pro-democratie, scrie HKFP.

Scene ireale pe strazile din Cluj. Un interlop a muscat si a lovit mai multi politisti - De la ce a pornit totul

Scandal la o sala de jocuri din Piata Garii, Cluj. La fata locului a aparut un echipaj de Politie, insa oamenii legii au avut mari probleme cu un individ agresiv. Astfel, in momentul in care a vazut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )