Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua lovitura devastatoare pentru DNA Ploiesti

Antena3 Antena3,
O noua lovitura devastatoare pentru DNA Ploiesti

O noua lovitura devastatoare pentru DNA Ploiesti. O plangere penala si un denunt depus de fost sef de Parchet, fostul procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti. Acesta face plangere. continuă pe Antena3

Razboiul Vlad Cosma-DNA continua. O noua inregistrare cu procurorii DNA Ploiesti, in care acestia l-ar fi invatat ce sa spuna intr-un dosar

Fostul deputat PSD Vlad Cosma continua razboiul sau cu Directia Nationala Anticoruptie DNA). Duminica seara a prezentat o noua inregistrare audio in care ar fi discutii intre procurori de la DNA.

Lovitura devastatoare pentru Liviu Dragnea chiar din interiorul PSD

Lovitura dura pentru lifderul PSD Liviu Dragnea chiar din interiorul partidului. Unul dintre contestatarii sai la ultima sedinta a CEx a anuntat ca va candida la Congresul extraordinar de luna viitoare. Este.

Vlad Cosma, citat pentru a se prezenta marti la Parchetul General dupa plangerea depusa impotriva procurorilor DNA Ploiesti

Vlad Cosma a fost citat pentru a se prezenta, marti, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) pentru a-si sustine plangerea depusa impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, au declarat surse judiciare.

Noi dezvaluiri despre DNA Ploiesti. Ce spune un fost sef al DGA Prahova

Apar noi dezvaluiri legate despre metodele de anchetare folosite de procurorul Mircea Negulescu si colegii sai de la DNA Ploiesti. Dezvaluirile au fost facute joi, la Sinteza.

DNA da o noua LOVITURA: PRIMAR PSD trimis in judecata pentru FRAUDA cu fonduri europene

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Serviciul Teritorial Suceava au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a mai multor inculpati, in legatura cu obtinerea.

Vlad Cosma va fi audiat marti la Parchetul General privind scandalul de la DNA Ploiesti

Fostul deputat Vlad Cosma a fost citat pentru marti de procurorii Parchetului General, conform unor surse judiciare, citate de Agerpres. Acestia vor sa il audieze in legatura cu plangerea pe care a depus-o.

Daniel Zamfir, o noua veste excelenta pentru romanii cu CREDITE: Debitorul va avea posibilitatea sa... RECUPERATORII au motive serioase de ingrijorare

Senatorul liberal Daniel Zamfir, cunoscut pentru proiectele sale legislative depuse in sprijinul clientilor bancari, a venit cu o noua veste buna, anuntand reintroducerea retractului litigios. Comisiile de buget,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )