Libnet.ro
UNICEF

01:06

O noua zi de marti: Legi controversate, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor.

România Liberă România Liberă,
O noua zi de marti: Legi controversate, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata, marti, cateva legi controversate si cu miza politica majora, printre acestea aflandu-se legea privind parteneriatul public-privat, dar si legea serviciului de salubrizare a localitatilor, informeaza Mediafax. Legea privind parteneriatul public-privat si Legea serviciului de salubrizare a localitatilor au fost introduse pe ordinea de zi a sedintei Camerei din aceasta saptamana dupa ce rapoartele la cele doua propuneri legislative - ambele de adoptare - au . continuă pe România Liberă

Grupul PDL cere conducerii Camerei Deputatilor o ancheta cu privire la lucrarile de luni ale Comisiei Juridice

Grupul parlamentar al deputatilor PDL a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor prin care cere o ancheta administrativa si tehnica asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica din Camera Deputatilor luni, 9 decembrie, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plenul Camerei.

CSM a trimis o scrisoare Camerei Deputatilor in legatura cu modificarile la Codul Penal

Conducerea Camerei Deputatilor a primit o scrisoare din partea CSM privind obiectiile la modificarile la Codul Penal. in scrisoarea CSM se arata ca modificarile la Codul Penal sunt lipsite de fundamentare si.

Zgonea: Nu renuntam la NOUL Cod penal. Legea amnistiei, AMANATA. Seful Camerei Deputatilor: Basescu a mintit, votul a fost transparent

Update 11. 01- Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, luni, ca au fost amanate orice fel de modificari la Codul penal si promovarea legii amnistiei, iar acestea vor fi in dezbatere.

CSM a trimis Camerei Deputatilor o scrisoare cu obiectii fata de modificarea Codul Penal.

Camera Deputatilor a primit o scrisoare din partea CSM cu obiectii la modificarile la Codul Penal, informeaza Mediafax. In scrisoarea CSM se arata ca modificarile la Codul Penal sunt lipsite de fundamentare si de oportunitate. Am trimis scrisoarea Comisiei juridice pentru a formula un punct de vedere si pentru ca sa avem un dialog cu CSM. Voi deschide un dialog cu CSM. Tot ce spune CSM trebuie luat in vedere, trebuie analizat si discutat pe textele de lege, a spus Valeriu Zgonea, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )