Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noua Mazda3 va parcurge 15.000 kilometri pana la Salonul Auto de la Frankfurt

Adevărul Adevărul,
Noua Mazda3 va parcurge 15.000 kilometri pana la Salonul Auto de la Frankfurt

Pentru a dovedi fiabilitatea si robustetea noului hatchback nipon, oficialii Mazda au hotarat ca modelul Mazda3 sa parcurga 15. 000 de kilometri inainte ca el sa fie prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. continuă pe Adevărul

Este oficial. Noua Dacia Duster va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt

Groupe Renault a confirmat ca pe 10 septembrie, in deschiderea Salonului Auto de la Framkfurt, va fi prezentata versiunea restilizata a SUV-ul Dacia Duster care a fost lansat acum trei ani, iar in prezent este cel mai vandut model din grup. Tot la Frankfurt, Renault va aduce un concept car premium si va expune si gama de vehicule electrice, inclusiv Zore, recent lansat in Germania.

Kia ceed GT la Salonul Auto Maritimo 2013.

Cu ocazia Salonului Auto Maritimo de la Constanta, Kia si-a mutat polul de interes la mare. Printre surprizele pregatite de distribuitorul oficial al marcii in Romania, se numara prezenta noului ceed GT. Ceed GT a constituit piesa de rezistenta a standului Kia din cadrul celei de-a doua editii a Salonului Auto Maritimo, care a avut loc in perioada 19-21 iulie 2013 la Constanta. Pe langa acesta, Kia a prezentat si familia ceed, cunoscuta deja pentru designul provocator si nivelul .

Renault a confirmat prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt a noii Dacia Duster

Grupul Renault a confirmat ca, in deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt de pe 10 septembrie, va fi prezentata versiunea restilizata a Dacia Duster, SUV ce a fost lansat in urma cu trei ani, relateaza.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )