Libnet.ro
UNICEF

15:31

O noua vulnerabilitate de iOS iti poate bloca telefonul din Control Center

Playtech Playtech,
O noua vulnerabilitate de iOS iti poate bloca telefonul din Control Center

O noua vulnerabilitate postata in urma cu cateva zile pe YouTube detaliaza cum puteti bloca un iPhone prin intermediul unor trucuri din Control Center. iOS este sistemul de operare pe care il vedem pe toate iDevice-urile create vreodata de Apple. in mare parte, este perceput ca fiind stabil, fiabil si capabil sa profite la maxim []. continuă pe Playtech

O noua vulnerabilitate iOS iti poate bloca telefonul din Control Center

O noua vulnerabilitate postata in urma cu cateva zile pe YouTube detaliaza cum puteti bloca un iPhone prin intermediul unor trucuri din Control Center. iOS este sistemul de operare pe care il vedem pe toate iDevice-urile create vreodata de Apple. in mare parte, este perceput ca fiind stabil, fiabil si capabil sa profite la maxim [].

Aceasta aplicatie iti poate fura vocea in doar un minut

Compania Lyrebird, din Montreal, pregateste un serviciu care poate sintetiza vocea oricui, avand la baza doar un minut de inregistrare a acesteia. Lyrebird a postat cateva exemple audio pe site-ul serviciului, pentru a convinge utilizatorii ca lucrurile sunt serioase. in plus, acestia sustin ca nu este nevoie ca utilizatorul sa rosteasca neaparat cuvintele pe care [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )