Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noul Audi Q2, prezentat in premiera la Festivalul Untold: flota de 18 limuzine pusa la dispozitia artistilor

Adevărul Adevărul,
Noul Audi Q2, prezentat in premiera la Festivalul Untold: flota de 18 limuzine pusa la dispozitia artistilor

In acest an, in premiera la festivalul Untold, va fi prezentat noul Audi Q2. De asemenea, cei peste 150 de artisti care vor evolua in cadrul evenimentului, care se desfasoara pana pe 7 august, la Cluj-Napoca, au la dispozitie o flota de peste 18 limuzine Audi, modele 2015 si 2016. continuă pe Adevărul

Participantii la festivalul Untold pot vedea Transilvania cu 50% reducere

Participantii la festivalul Untold , care are loc intre 4 si 7 august, in Cluj Napoca, pot vizita obiectivele turistice din Transilvania cu reduceri de 50%, daca prezinta bratara de acces la eveniment.

incepe festivalul UNTOLD: Sute de mii de oameni la Cluj (VIDEO)

Mai sunt cateva ore pana la editia din acest an a festivalului Untold. Peste 150 de artisti, atat din Romania, cat si din intreaga lume, vor urca pe scena de la Cluj Napoca. Una di.

FOTO Festivalul Untold, prin ochii tinerilor ajunsi la Cluj: Zici ca nu esti in Romania. Cum se obtine certificatul de transilvanean

Untold, declarat cel mai bun mare festival din Europa/Best Major Festival, este apreciat de publicul venit la Cluj nu doar datorita muzicienilor celebri invitati, ci si pentru organizarea pe care o descriu ca fiind excelenta.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )