Libnet.ro
UNICEF

05:15

Noul Cod Rutier: 9.600 de lei amenda pentru soferi care incalca legea.

România Liberă România Liberă,
Noul Cod Rutier: 9.600 de lei amenda pentru soferi care incalca legea.

Noul Cod Rutier va fi adoptat azi prin ordonanta de urgenta, dupa cum a anuntat ieri dupa-amiaza ministrul de Interne, Radu Stroe. Noile reguli de circulatie au starnit in ultimele saptamani critici vehemente din partea opiniei publice, din cauza amenzilor foarte mari, aceste fiind ulterior micsorate. Daca in prima varianta a noului Cod Rutier amenda maxima ajungea la 16. 000 de lei, dupa modificare suma maxima este de 9. 600 de lei. Se mai prevedea initial ca un sofer poate ramane fara permis . continuă pe România Liberă

Radu Stroe: Proiectul noului Cod rutier ar putea intra miercuri in sedinta de Guvern

Proiectul noului Cod rutier ar putea intra pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, a anuntat ministrul de Interne Radu Stroe. Daca terminam azi-maine cu succes, miercuri intra in sedinta de.

Oana Stanciulescu, despre noul Cod de procedura penala: Procurorii devin Dumnezeu pe pamant

Modificarile din noul Cod de procedura penala ofera o putere sporita procurorilor, care devin Dumnezeu pe pamant, considera Oana Stanciulescu, realizatoarea emisiunii Panorama de la Antena.

Zgonea: Grupul PSD sustine adoptarea noului Cod rutier prin lege, nu prin OUG.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca grupul PSD sustine adoptarea modificarii Codului rutier prin proiect de lege, nu prin ordonanta de urgenta si inasprirea legislatiei, pana la confiscarea masinii sau a retragerii permisului in zonele cu accidente grave, transmite Mediafax. Grupul din care fac eu parte a avut discutii aprinse pe aceasta tema, foarte multi dintre colegii mei sunt sustinatorii ideii ca proiectul de lege sa fie dezbatut in Parlament si el sa .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )