Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noul manager al SJU Baia Mare, contestat de presedintele CJ, Gabriel Zetea

România Liberă România Liberă,
Noul manager al SJU Baia Mare, contestat de presedintele CJ, Gabriel Zetea

Presedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea, considera inoportuna numirea unui manager interimar la Spi. continuă pe România Liberă

Gabriel-Valer Zetea (PSD), presedintele Consiliului Judetean Maramures, ii cere ministrului Sanatatii sa il numeasca manager al Spitalului Baia Mare pe medicul Vasile-Ioan Pop

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Valer Zetea, i-a transmis, vineri, o scrisore deschisa ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, cu privire la criza provocata la Spitalul Judetean Baia Mare,.

Revenirea Sorinei Pintea la sefia Spitalului Baia Mare, primita cu indignare: Nu poti sa pui o hoata sa apere banul public in aceasta pandemie

Mai multe voci din sistemul public de Sanatate s-au aratat revoltate de revenirea in functia de director al SpitaluluiJudetean de Urgenta SJU) Baia Mare a Sorinei Pintea si au cerut actualului ministru sa o suspende din functie. Reamintim ca Sorina Pintea, anchetata pentru luare de mita, a revenit ieri asupra deciziei de a demisiona de la conducerea spitalului.

Sorina Pintea si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Baia Mare

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

Tataru a demis-o pe Pintea de la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Cu cine a inlocuit-o

Noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din municipiul Baia Mare, numit prin ordin al ministrului Sanatatii, este liberalul Alexandru George Oros, informeaza Agerpres.

Sorina Pintea, demisa de la sefia spitalului din Baia Mare. Cine este noul manager al unitatii medicale

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a decis demiterea Sorinei Pintea de la conducerea spitalului din Baia Mare. Decizia vine la o zi dupa ce premierul Ludovic Orban ii ceruse sa o demita de la conducerea spitalului din Maramures. Noul manager al Spitalului Judetean din Baia Mare este Alexandru Oros.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a demis-o pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean din Baia Mare si a inlocuit-o cu un consilier liberal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a demis-o pe Sorrina Pintea de la conducereaSpitalului Judetean de Urgenta SJU) din municipiul Baia Mare, dupa ce premierul Ludovic Orban a cerut aceasta masura in mo.

Sorina Pintea s-a razgandit cu privire la demisia de la sefia Spitalului Judetean din Baia Mare si a fost repusa in functie

Fostul ministru PSD al Sanatatii, Sorina Pintea, a revenit asupra demisiei din functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare, fiind repusa in functie, scrie publicatia G4media. Pintea a demisionat pe 2 martie, dupa ce a fost pusa sub urmarire penala de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

TATARU, DESPRE REVENIREA SORINEI PINTEA LA CONDUCEREA SPITALULUI DIN BAIA MARE: Vom cere o nota explicativa de la DSP si ministerul va lua o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca ministerul va evalua situatia si va lua o decizie, dupa ce Sorina Pintea a anuntat ca isi va retrage demisia de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare.

Orban ii cere lui Tataru s-o demita pe Pintea de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in debutul sedintei de guvern de joi, sa uzeze de prerogativele dobandite pe durata starii de urgenta si sa o demita pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare. Amintim ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, cercetata intr-un dosar de luare de mita, s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean.

Premierul Orban i-a cerut ministrului Tataru sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean din Baia Mare (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Costantin Opris din Baia Mare, in debutul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )