Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noul ministru de Externe, la Sinteza zilei. Teodor Melescanu, despre cei care nu au putut vota: Sub 200 de mii de voturi

Antena3 Antena3,
Noul ministru de Externe, la Sinteza zilei. Teodor Melescanu, despre cei care nu au putut vota: Sub 200 de mii de voturi

Circa 200. 000 de romani nu au putut vota in primul tur al alegerilor prezidentiale, a estimat, luni, noul ministru de Externe Teodor Melescanu, invitat la la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Principalele. continuă pe Antena3

Traian Basescu a semnat pentru numirea lui Teodor Melescanu ca ministru de Externe

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea lui Teodor Melescanu in functia de ministru de Externe. Conform comunicatului oficial de la Palatul Cotroceni, Teodor Melescanu va depunde juramantul.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a noului ministru de Externe: Teodor Melescanu depune juramantul la ora 17:30

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de numite al lui Teodor Melescanu in functia de ministru al Afacerilor Externe, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Ponta a gasit inlocuitor pentru Corlatean. Teodor Melescanu, propus ca ministru al Afacerilor Externe

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa demisia lui Titus Corlatean de la Ministerul Afacerilor Externe, ca i-a transmis presedintelui Traian Basescu nominalizarea lui Teodor Melescanu pentru postul de ministru al MAE.

UPDATE. Traian Basescu nu l-ar fi numit pe Teodor Melescanu la Externe, dar a facut-o datorita urgentei

UPDATE - Presedintele Traian Basescu a declarat, la ceremonia de investitura a ministrului de Externe, Teodor Melescanu, ca nu l-ar fi numit pe acesta, dar pentru ca Melescanu a sustinut ca ar fi organizat.

Dovada ca acoperitii coordoneaza protestele, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Dezvaluirile cutremuratoare incepute duminica la Sinteza Zilei continua. A doua parte a interviului exploziv cu Muhamad Munaf disearala Antena 3. Tot la Sinteza zilei: Cine Sunt adevaratii organizatori ai p.

Sinteza Zilei. Cadoul profesorului Dan Voiculescu pentru viitorul presedinte al Romaniei

In biroul presedintelui instalat in platoul emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, au venit tot felul de cadouri. Harta Romaniei Mari, tricolorul, portretul lui Arsenie Boca, Constitutia.

Sinteza zilei. Interviu EXCLUSIV cu Muhammad Munaf, condamnat la moarte prin spanzuratoare

A fost condamnat la moarte prin spanzuratoare, dar ulterior a fost eliberat. Este vorba despre Muhammad Munaf, cel care le-a fost ghid in Irak jurnalistilor Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian,.

Sinteza zilei. Cine sunt autorii reali ai protestelor

Omul presedintelui Traian Basescu, Aurelian Pavelescu, face dezvaluiri incendiare despre autorii reali ai protestelor si intentiile reale ale celor care manipuleaza protestele. Acoperitii infiltrati in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )