Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noul premier al Marii Britanii a anuntat primii membri ai viitorului cabinet. Boris Johnson, ministru de Externe in guvernul May

Adevărul Adevărul,
Noul premier al Marii Britanii a anuntat primii membri ai viitorului cabinet. Boris Johnson, ministru de Externe in guvernul May

Viitorul premier al Marii Britanii, Theresa May, a anuntat miercuri seara primii membri ai cabinetului sau, incluzand pozitii-cheie precum ministrii de Externe, Finante, Interne si o pozitie nou-formata de Secretar pentru Brexit, relateaza The Guardian. Surpriza a fost cooptarea lui Boris Johnson - initial favorit pentru postul de premier si varful de lance al campaniei pentru iesirea din Europeana ca ministru de Externe. continuă pe Adevărul

Theresa May a devenit noul premier al Marii Britanii

Theresa May, in varsta de 59 de ani, a devenit noul prim-ministru al Marii Britanii, dupa ce a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a de a forma un nou guvern, dupa demisia lui David Cameron, transmite DPA.

Principalele sase sarcini ale Theresei May ca premier al Marii Britanii VIDEO

Theresa May, noul premier al Marii Britanii, a rostit primul sau discurs in calitate de sefa a Guvernului, in cursul caruia a promis ca va construi o tara mai buna pentru toti cetatenii sai, nu doar pentru cei privilegiati. Theresa May are in fata o sarcina monumentala dupa referendumul pentru iesirea Marii Britanii din UE, relateaza Sky News, care prezinta cele sase prioritati ale noii sefe a Guvernului.

Theresa May pe cale sa devina noul premier al Marii Britanii: Contracandidata sa Andrea Leadsom s-a retras din cursa Partidului Conservator pentru nominalizarea succesorului lui David Cameron

Theresa May este aproape de a deveni noul premier al Marii Britanii dupa ce contracadidata sa, Andrea Leadsom, si-a anuntat retragerea dincursa conservatorilor pentru alegerea noului lider dupa demisia lui.

Cine este Theresa May, noul premier al Marii Britanii

Theresa May, noul premier al Marii Britanii, are o reputatie de politician dur, cu multa experienta, capabila sa faca fata oricaror atacuri si cu opinii conservatoare traditionale, iar singurul lucru care sugereaza ca are si o parte neconformista sunt.

Revista presei: Theresa May, noul premier al Marii Britanii; spagile primite de Oprescu; Mitropolitul Tomisului, audiat la DNA

Noul premier al Marii Britanii va fi Theresa May, denuntatorul lui Oprescu face publice sumele primite de fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu si Mitropolitul Tomisul, cel care a coordonat cartea lui Gigi Becali Muntele Athos, patria ortodoxiei, este audiat la DNA acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti [].

David Cameron isi va depune miercuri demisia. Cine este Theresa May, viitorul premier al Marii Britanii (VIDEO)

Theresa May, deputat si secretar de Stat pentru Energie, va deveni prim-ministrul Marii Britanii incepand cel tarziu de miercuri seara, a anuntat premierul demisionar David Cameron, potrivit B1.

Presedintele Consiliului European a felicitat-o pe Theresei May, viitorul premier al Marii Britanii

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimis o scrisoare de felicitare scurta, prin care o felicita pentru ca va deveni premier al Marii Britanii, scrie news. ro. in numele Consiliului.

Ea nu are copii. Eu am. A fi mama inseamna sa ai o miza foarte reala in viitorul tarii noastre: Atac murdar, pe model romanesc, in campania pentru functia de premier al Marii Britanii

Aspirantii la mult ravnitul scaun de premier al Marii Britanii doresc cu orice pret sa-si discrediteze contracandidatii. Dupa modelul Gabriela Firea, conservatoarea Andrea Leadsom a sugerat ca ea este mai.

Boris Johnson, noul ministru de Externe al Marii Britanii in guvernul condus de Theresa May

Noul premier al Marii Britanii, Theresa May, l-a numit pe Boris Johnson ministru de externe in noul guvern britanic condus de ea. Fostul primar al Londrei, Boris Johnson a fost unul dintre liderii taberei care.

David Cameron, fara resentimente dupa ce a parasit functia de premier al Marii Britanii. Ce a facut fostul lider cand camerele erau inca pornite dar el nu stia asta (VIDEO)

O intamplare amuzanta il are in centrul sau pe prim-ministrul demisionar britanic David Cameron. Luni, dupa ce a anuntat ca Theresa May va fi cea care il va inlocui pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )